עבור לתוכן

מי עוזר לי לעשות OVER עצבני על ה Asus GF3 ti200 ?

Featured Replies

פורסם

Delux !!!

מה אני צריך לעשות כדי לעשות לו OVER עצבני ?

פורסם

קירור טוב ואת התוכנה PowerStrip

פורסם

http://www.3dpower.com/products/poseidon.html

את זה אתה צריך. ;D

אבל משום מה לא נראה לי שתוציא 190 דולר על קירור מים לכרטיס מסך...

nvmax, powerstrip, וקירור טוב.

פורסם
  • מחבר

מה ???

מה שיש על הגיפורס 3 של אסוס לא מספיק מקרר ???

לא ראיתם את הדבר המדהים הזה ???

ומאיפה אני מוריד את התוכנה הזו ??? POWERSTRIP ??

ויום אחד אני אקנה ערכת מים כוללת לכל המחשב גם למעבד וגם לגיפורס !!!

פורסם

תשתמש באסוס Tweak Utility שאפשר להוריד מהאתר של אסוס, כי הוא יעבוד לך הכי טוב עם הדרייברים היוחדיים של ASUS לגרסאת הDeluxe של הכרטיס.

אתה לא צריך שום קירור מיוחד, אנשים פה סתם נכנסים להסתריה עם קירור, אתה יכול עד 220 מגה"צ של GPU להריץ את הכרטיס בלי קירור מיוחד, ואתה יכול באחוז דומה להעלות את מהירות הראם בלי קירור מיוחד.

אתה לא תמשמש בPowerStrip, כי היא לא תוכנה טובה לOC, בעיקר לכרטיסים של Nvidia, כי היא ממהירה את הכרטיסים בצורה קצת קונה, שלא תמיד מצליחה, וגורמת להתחממות יתר. אם אתה משתמש בDetonator של NVIDIA תעשה Enable לCoolBit דרך הRegistery של המחשב.

אגב, אני בכלל מתפלא שמשהו כמוך שואל שאלה כזאתי לגבי O/C לכרטיס מסך...

פורסם

עשן יצא מהכרטיס בסוף והוא ימות ליפני זמנו !!!! למה להיתעלל בכרטיס מהיר וטוב כל כל כך !!!!

רוצה קצת נחת תיקנה מישחק ותהנה מהכרטיס !!!! ואים בכל זאת אתה רוצה לישרוף משהוא אני מוכן להתחלף איתך ולתת לך כרטיס מצויין ATI8 M שתתעלל בו וגם להוסיף לך 50 ש"ח ועוד כרטיס מסך PCI 2M מצויין מאוד של החברה הנודעת סריוס לוזיק !!!.

:lol: :lol: :lol:

וכדי שלא תגיד שאני לא נדיב אוסיף גם אוסיף 30 מדיות עים אריזה של TRAXDATE מצויינות !!!

דן

cwm39.gif

פורסם

עשן יצא מהכרטיס בסוף והוא ימות ליפני זמנו !!!! למה להיתעלל בכרטיס מהיר וטוב כל כל כך !!!!

רוצה קצת נחת תיקנה מישחק ותהנה מהכרטיס !!!! ואים בכל זאת אתה רוצה לישרוף משהוא אני מוכן להתחלף איתך ולתת לך כרטיס מצויין ATI8 M שתתעלל בו וגם להוסיף לך 50 ש"ח ועוד כרטיס מסך PCI 2M מצויין מאוד של החברה הנודעת סריוס לוזיק !!!.

:lol: :lol: :lol:

וכדי שלא תגיד שאני לא נדיב אוסיף גם אוסיף 30 מדיות עים אריזה של TRAXDATE מצויינות !!!

דן

cwm39.gif

אתה מוכן להסביר לי מה כואב לך(וגם לחלק מהאנשים פה) בעניין של כרטיסים שנשרפים?

פ-ר-נ-ו-א-י-ד!

Paranoid

אין מילה אחרת, הכרטיס לא ישרף אם כבר הוא יתקע, וברגע שעושים Reset הוא חוזר להגדרות המקרויות, כי אוברקלוק לכרטיס מסך, אם לא עושים FLASH לבייוס מחדש, הוא נעשה דרך תוכנה. אז תתחיל להרגיע, בן-אדם, ותתחיל להתייחס לדברים בצורה קצת יותר רצינית.

בתקווה לשיפור במצבך,

athlon

פורסם
  • מחבר

חחח אטלון

זה פעם ראשונה שאני רוצה לעשות OVER על כרטיס מסך !!!

אני תמיד עשיתי רק על המעבד !!!

הדרייורים של NVIDIA לא יותר טובים ?

אתה מכיר מאיפה להוריד את הגרסא ששלבו בין 2 הדריוורים גם של ASUS וגם של NVIDIA ?!

בקשר אם ישרף או לא ממש לא אכפת לי יש אחריות מהיום למחר כלומר אם נשרף היום מחר יהיה חדש !!!

דרך אגב כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה ?

פורסם
  • מחבר

אין TWEEK ל 8200 !!!!

פורסם

אין TWEEK ל 8200 !!!!

Tweak.

בכל מקרה, NVMAX זו תוכנה טובה. תוריד אותה מwww.nvmax.com

היא אמורה לתת לך אופציות אוברקלוק, וTweaking לכרטיס שלך, לא משנה באיזה דרייבר לNvidia אתה משתמש.

פורסם
  • מחבר

על המזל שלי NVMAX נסגרה !!!

מי ישלח לי ?

פורסם

על המזל שלי NVMAX נסגרה !!!

מי ישלח לי ?

הם לא נסגרו:

nvmax.com is being updated

Thankyou for your patience whilst we carry out essential work on the site. Our next phase will bring great design and content all under a professional user-orientated environment. Normal service should resume on 18/12/2001 (thats 12/18/2001 U.S format ;) ). We will try and keep the old forums open for as long as possible.

יכול להיות שיש לי את זה כבור איפה שהוא, אבל אני צריך לחפש את זה.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתכוונתי !!!

פורסם
  • מחבר

זה בסדר שמתי REG של ה NVIDIA ויש לי אפשרות ל OVER

אני על 220 על 460

אבל 3DMARK על 6856

חייב להגיע ל 7000

חחח הגעתי עם OVER  220 470

וה 1.4 שלי על 1.5 (10.5 על 143) !

ל 7183

פורסם

מה זה 6856 ? ? ? ? ? :o

אל תגיד לי שזה הציון ב 3D MarK? ? ? :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים