פורסם 2005 ביולי 1620 שנים שלום.יש לי בעיה קטנה עם התכונה PC SUITE החדשה וניהול ספר הטלפונים.אני עדכנתי את הספר טלפונים דרך המחשב. אבל כש אני עושה לעדכן את הטלפון הוא פשוט לא מבצע כלום. אני בודק בטלפון ואין שינוי.האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות במקרה כזה?תודה
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים הבעיה היא שזאת התוכנה שבחרת להתקיןגועל נפש של תוכנה, אני לא מבין איך אנשים חיים איתהתתקין OXYGEN היא אמנם לא חינמית, אבל היא הכי נוחה לעבודה , יש בה הכל והיא מאוד מסודרת.תקרא כאן - יש גם סקרינשוטים.http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=13741
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מצטרף להמלצה על הOXYGEN ...תוכנה מעולה גם אני עברתי עלייה מהPCSUITE לא משמן בנתיים אני מאד מרוצה היא לא גוזלת משאבים כמו ה|PCSUITE היא לא כל הזמן רצה ברקע היא הרבה יותר נוחה להפעלה רק חבל שהיא לא חינם...
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים אולי אם תספק מעט מידע, נוכל לעזור יותר טוב ..איזה פלאפון יש לך ? באיזה רשת ? איך הוא מחובר למחשב ? בשן כחולה או באמצעות כבל (איזה כבל ? USB , סיריאלי ?)
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מחבר יש לי 6100 נוקיהמחובר דרך DKU 5, USB.עכשיו כמו שהבנת הPC SUITE לא נותנת לי לשנות דברים ברשימת שמות. שמתי את ה OXYGEN והיא לא מזהה את הטלפון..
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים גם לי יש את זה... אבל עם הכבל USB הסריאלי (DKU2) וPCSUITE עובדת מצויין... כולל עדכון והכל.פעם התשתמשתי בOXYGEN, אבל בשביל ה6100 זה סתם OVERKILL... אין בטלפון הזה כל כך הרבה אפשריות, ומשחקים בוא נגיד שלא הכי כיף לשחק בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.