פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אה ? אז מה אתה רוצה בעצם ? לשדרג או לא ? תכלס הכרטיס שלך על הפנים אם אתה רוצה הצעות לכרטיס אחר תן תקציב לפחות ...
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי שיהיה לך בהצלחה בשדרוג.אם תרצה להתיעץ לגבי קניה של כרטיס חדש אתה מוזמן לציין את המפרט מחשב שלך והתקציב המקסימלי לכרטיס החדש.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי תקציב?איזה מחשב יש לך?בכל מקרה ,הכרטיס שלך לא שווה כלום היום.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחבר תקציב?איזה מחשב יש לך?בכל מקרה ,הכרטיס שלך לא שווה כלום היום.מחשב פנטיום4, מעבד AMD ATHALON 1.6 ,זכרון 512RAM .אילו עוד נתונים דרושים?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים מחשב פנטיום4, מעבד AMD ATHALON 1.6 ,זכרון 512RAM .אילו עוד נתונים דרושים?חחח... הרגת אותי...
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים למה תמיד אני נתקל בתשובות מלאות בוז????????????????לא תמיד אנשים מבינים וזו הסיבה שהם באים לפורומים של HWZONE. אם אין לכם משהו מועיל לענות אז אל תגיבו בכלל!!!!!!!!1בכל מקרה, לא יתכן שיש לך פנטיום4 ומעבד AMD כי זה כמו להגיד שיש לך מכונית מרצדס תוצרת הארץ (מצטער על ההשוואה). בכל מקרה.תוריד EVEREST או CPU ותקרא, שם יהיה רשום לך את המפרט של המערכת שלך.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אבל בכל זאת זו היתה חתיכת יציאה... גם אני נשפכתי שקראתי את זה ,מזמן לא שמעתי דברים כאלה מאז "יש לי פנטיום 7 !!!"סך הכל שום דבר לא אישי . אין צורך לקחת את זה קשה
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים לא לוקח קשה אבל מתחיל להמאס לי להתקל כל היום בפורום בתגובות בסיגנון הזה, במקום שיהיו תשובות עינייניות!חברה אמורים לעזור פה אחד על השני ולא לתפוס תחת.אם מישהו מצא נושא כלשהן מצחיק אז שירשום מה שהוא רוצה אבל שיוסיף גם פיתרון,עצה או הסבר בסוף.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים 1.הוא חלש.2.רשמת 2 חברות של מעבדים.רשמת AMD ATHLON פנטיום 4.או שיש לך פנטיום או של אינטל או שיש לך ATHLON של AMD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.