פורסם 2005 ביולי 1520 שנים אני רוצה לקנות אחד אבל לא הנתי משו לגבי העברית במכשירזה בא ישר עם או שצריך לעדכן2. אחרי שיש לי עברית בפנים איזה עברית זה בדיוק ...כאילו חיפשתי בפורום פה ולא הבנתי ממש...רשום משו על טגיםמה זה טגים????הבנתי מיזה כבר שזה לא התפריטים והכל זה רק משו בשמות של השירים
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים העברית- צריך לעדכן ולא מגיע עם המכשיר.דבר שני, טאגים זה הפרטים של השיר עצמו איך השם יופיע בזמן הניגון.והבנת נכון לגבי הטאגים ..
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר זאת אומרת כשאני יסתכל בסייר שם על השמות של הקבצים אז אני בעצם לא ייראה עבריתואיך אני משנה את הטאגים...??
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים תלוי באיזה תוכנה אתה שומע את השיר...ברוב התוכנות אתה אמור לללחוץ על השיר עם כפתור ימני ואז יש לך תפריט שיש בו PROPETIES או ID INFO או משהו כזה
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר ה-h10 זזה אותו סיפור נכון..?ואיזה עוד חברות תומכות בעברית כזאת..? לקריאטיב יש את זה?
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים ה-h10 זזה אותו סיפור נכון..?ואיזה עוד חברות תומכות בעברית כזאת..? לקריאטיב יש את זה?H10 אותו סיפורקריאטיב לא תומך בעברית הפוכה
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים בקיצור יוצא שזה עיברית בכאילו....הם עשו לנו טובה שהם נתנו עבריתאף אחד לא עושה לך טובה. אני הכנתי את העדכון ואיריבר לא מסתכלים עליינו אפילו...
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים בקיצור יוצא שזה עיברית בכאילו....הם עשו לנו טובה שהם נתנו עברית [ כן הם עשו לך טובה, אז תגיד תודה ותשתוק!
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים [ כן הם עשו לך טובה, אז תגיד תודה ותשתוק! אני אגיד את זה עוד פעם - איריבר לא הוציאו שום עידכון! אז איפה הטובה שהם עשו לנו..? אני הכנתי את העדכון ואם מישהו לא רוצה שלא ישתמש בו..
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מחבר רגע אז כשאני קונה מכשיר ואני מעדכן אותו מהאתר שלהם עדיין לא יהיה עברית... מאיפה אני משיג את העיברית שאתה הכנת..?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים באתר האינטרנט שלו:www.hebpod.infoתמורת 25 שקלים.מה?!.. נתת לו קישור להורדה של עיברית לאיפוד (שד"א מי שמוריד פרייאר... למה לשלם לו כסף של זה שהוא עשה.... כלום!)את העידכון לאיריבר אתה יכול להוריד מפה:גרסא אירופאית - סקין רגילגרסא אירופאית - סקין שונהגרסא קוריאנית - סקין רגילגרסא קוריאנית - סקין שונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.