עבור לתוכן

אבוד עצות-בזמן מישחק המחשב עושה ריס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי מחשב

amd 2200+

1giga זיכרון

24bit sound blaster

r9800pro

בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים.

זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור)

חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק  אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות.

זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום!

זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע...

אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול

אני מיצטער על הטופיקים הקודמים.. אחי הקטן  כתב אותם ועיצבן פה בטח כמה אנשים .. ואני הייתי בטוח שזה ה win בסוף...

עכשיו אני לא בטוח בכלום

פורסם
  • מחבר

[שלום לכולם!!

יש לי מחשב

amd 2200+

1giga זיכרון

24bit sound blaster

r9800pro

בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים.

זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור)

חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק  אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות.

זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום!

זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע...

אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול

אני מיצטער על הטופיקים הקודמים.. אחי הקטן  כתב אותם ועיצבן פה בטח כמה אנשים .. ואני הייתי בטוח שזה ה win בסוף...

עכשיו אני לא בטוח בכלום

ההה ראיתי עכשיו שמישהו כתב שיעזרו לי אם העלות את הminidump אז אני העלתי!

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=27EZ85GB75RTC37EDYYYX65EPY

[ftp][/ftp]
פורסם

אתה עברת על שתי חוקים של הפורום:

דבר ראשון - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

דבר שני - אל תכתוב הודעה אחת אחרי השנייה.. אם יש לך מידע להוסיף להודעה שלך, אתה תמיד יכול לעשות את זה בעזרת כפתור עריכה.

בקשר לבעיה שלך: אתה העלת את כל קבצי ה-dump מתיקיית ה-MiniDump?

לפי הקובץ שהעלית אפשר להבין שהקריסה נגרמה בגלל תקלת חומרה מסויימת.

אז כבר מעכשיו זה נותן לנו כיוון למציאת הבעיה.

תתחיל עם בדיקת הזיכרונות שלך - תוריד את התוכנה MEMTEST 86(יש בשבילה קישור בסטיקי[FAQ] כאן בפורום תמיכה טכנית)

תריץ בדיקה מלאה של כ-6 שעות לכל הזכרונות ואז תתחיל לעשות בדיקה של כל סטיק זיכרון בנפרד(את זה תעשה אם יתגלו בכלל בעיות)

תבדוק שאין לך קבלים נפוחים נוזלים/מפוצצים בלוח אם/כרטיס מסך.

קבלים נוזלים/מפוצצים נראים ככה:

capblown_6.jpg

capblown_10.jpg

איזה ספק יש לך במחשב? אם הוא ספק ג'נרי(ספקים מאיכות גרועה ללא שם), אז תנסה לארגן לעצמך ספק אחר כדי לבדוק שהבעיה היא לא בספק.

כמו כן - מה הטמפ' של הכרטיס מסך/לוח אם/מעבד?

(תוכנות לבדיקת הטמפ' תוכל למצוא כאן)

פורסם
  • מחבר

קודם כל: אחי תודה על העזרה!

העלתי את minidump מתיקיית ה mindump.

בינתיים בדקתי אם יש לי כבל מפוצץ או בלון כזה מפוצץ ואני לא רואה אחד כזה!

מעלות המעבד בזמן win 45-48

המארז 47-40

לכרטיס מסך אין חישן טמפ' אך הוא ניראה במצה טוב המאוור פועל וניקיתי אותו יסודי ליפני שבוע.

יש עלי ספק כוח hec 300

עכשיו אני עובר  לבדיקת זיכרון.

********** אוקי אין לי מושג מה לעשות בבדיקת זיכרון

אני לא יודע איזה בדיקה לבצע ובכלל אני לא בטוח שצרבתי את הדיסק נכון..... הופיעה לי חלון עם כמה פקודות שלא עבדו....:S

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה לעשות בבדיקת זיכרון

יש לי חלון עם פקודות .. ו dos

לא יודע מה לעשות ואם אני ידע איזה בדיקה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים