עבור לתוכן

המלצה לתוכנת אנטיוירוס טובה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר :)

תודה מראש.

פורסם

לדעתי אין כמו ה TREND MICRO.

לא כבד, פתרון כולל, ממשק מעולה ועובד נהדר.

פורסם

אוקי אז אחרי שנה שלמה של בדיקת תוכנות שונות הגעתי מסקנה ש...

AVG

הוא האנטי וירוס המקצועי הנוח והבטוח ביותר שקיים כיום, אבל הוא מיועד למשתמש מקצועי.

Panda

הוא האנטי וירוס הנפוץ והכי טוב לשימוש של משתמש מתחיל שלא דורש אפשרויות מגוונות.

זה לפי דעתי הכל אני עובד אם AVG

ונהנה מטעם השלמות!

פורסם

בס"ד

אני משתמש ב AVG אבל אני לא מוקצען ואני מצליח להשתמש

www.grisoft.com

בהצלחה ושבת שלום

פורסם

כנראה שאתה משתמש בגרסה למשתמש הביתי...אני לא.

פורסם

עשיתי בזמנו סקר בפורום על איזה אנטיוירוס הכי מומלץ וקספרסקי ניצח בגדול

פורסם

אני משתמש בnod32 אנטיוירוס ממש איכותי שמזהה את רוב הוירוסים, יותר טוב מנורטון, הוא גם ממש קל

קצת קשה להבין אותו בהתחלה בגלל הממשק

פורסם

אני משתמש בקספרסקי וכבר מזמן מזמן לא היה לי ווירוס(למעשה, מהיום שעברתי מנורטון).

אנטי ווירוס מצוין, מהסוג שאתה מתקין ושוכח מקיומו. הוא מעדכן את עצמו לבד, ואפילו סורק לבד! כבר קרה לי הרבה פעמים שעבדתי על המחשב ופתאום קפצה לי הודעה שהמחשב עבר סריקה מקיפה. כמובן שאתה יכול לבטל את האפשרות הזאת, אבל היא נותנת לי שקט נפשי, ואני מאוד אוהב אותה.

כמו-כן האנטי ווירוס בקושי מכביד על המחשב. כרגע, הוא לוקח לי כ11 מגה מהזיכרון. בכלל לא מורגש.

בקיצור, אני ממליץ לך על האנטי ווירוס הזה :xyxthumbs:.

פורסם

אוקי אז אחרי שנה שלמה של בדיקת תוכנות שונות הגעתי מסקנה ש...

AVG

הוא האנטי וירוס המקצועי הנוח והבטוח ביותר שקיים כיום, אבל הוא מיועד למשתמש מקצועי.

Panda

הוא האנטי וירוס הנפוץ והכי טוב לשימוש של משתמש מתחיל שלא דורש אפשרויות מגוונות.

זה לפי דעתי הכל אני עובד אם AVG

ונהנה מטעם השלמות!

מה בדיוק מושלם במוצר שמתעדכן פעם בשבוע , מתריע על קבצים תמימים כמסוכנים ואת הוירוסים המסוכנים לא מזהה ? ::)

פנדה ממש לא קרוב לתואר אנטיוירוס טוב לשמתמש מתחיל , כמות הבעיות שהוא גורם במערכת ההפעלה מקשה אפילו על המשתמש הלא "מתחיל" .

אני ממליץ על קספרסקי , nod32

ו-f-secure , המשלב בתוכו את המונע של קספרסקי ו-fprot , ועוד מנוע שאיני יודע את שמו.

הממשק שלו נוח , הסריקה היא כמו הסריקה של קספרסקי עם שילוב מהירות הסריקה של fprot .

החיסרון היחיד שעבודתו ברקע קצת מכבידה על המחשב , אבל זה לא דבר מורגש .

פורסם
  • מחבר

התקנתי את קספרסקי ואני די מרוצה בינתיים, תודה על העזרה אנשים :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים