עבור לתוכן

שאלה: האם המעבד של אינטל דואל קור הוא גם 64 ביט?

Featured Replies

פורסם

אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה

פורסם

כן, סדרה 8xx תומכת ב-64 ביט

אם אתה רוצה קישור, תסתכל אצל אינטל

Intel® Extended Memory 64 Technology

Processors with Intel EM64T allow platforms to access larger amounts of memory and will support 64-bit extended operating systems.

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה אני יוכל להגיע עם המעבד הD830 3.0 מגה הרץ עם אוברקלוק ל3.2 D840?

פורסם

אם כבר אז עם ה 820 ל 840 (רק שלא יהיה לו את ה HT שיש ל 840).

עם קרור אוויר משובח אני מאמין שתוכל לעשות את זה.

למשהו יותר חזק תצטרך קרור ברמה אחרת לגמרי (ולא אוויר).

כמו כן, יש בעיה עם הטמפרטורה שנמדדת רק על ליבה אחת.

תקרא את זה:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_5.html

So, we had to drop the FSB frequency to 230MHz and continue our tests. The CPU in this case worked at 3220MHz. At this frequency the second core didnt get overheated any more, which is actually not a surprise for us, because this frequency is close to the clock rate of the top Pentium D CPU models.

So, our experiments suggest that Pentium D can only be overclocked if you have efficient cooling solution at hand. Regular air coolers allow significantly modest overclocking of this processor up to 3.2-3.3GHz only without thermal throttling of any of the cores.

ורק בשביל לגרות את העין, הינה גם תמונה למה אפשר לעשות עם קרור טוב למרות שבנצ'מארקים עדיין לא הורצו  :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

המערכת קירור מים הזאת תעשה את העבודה או חצי ממנה או רבע :) מה אתה אומר?

TT BIGWATER 12CM LIQUID COOLING SYSTEM

פורסם

בשביל לעלות ל 3200 מספיק קרור אוויר חזק כמו שבטח קראת ב XBITLABS.

לגבי קרור מים, תשאל ב"אוברקלוקינג וקרור". ספציפית קרור המים שהבאת לא משהו למיטב ידיעתי.

פורסם

הביג טוואר הזלמן(קירור אוויר) עוקף אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים