פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אני רוצה לקנות מדיות לצורב שמוזכר בכותרת. עשיתי חיפוש והבנתי שכל צורב מתמודד בצורה אחרת עם מדיות צרובות!אז רציתי לדעת איך הצורב שמוזכר בכותרת מתמודד עם המדיות שיש ב-KSP? Teac DVD-R 4.7Gb x4 25Memorex DVD-R 4.7Gb x4 25Fortis DVD+RW 4.7Gb x2 10צריבה של סרטים, משחקים וכו'.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים כל משפחת נק 35xx לא מתמודדים טוב עם מדיות זולות,זה לא אומר שלא תוכל לצרוב,רק אל תצפה לצריבה איכותית על מדיות זולות (אל תחשוב אפילו לכיוון של פורטיס שמוכרים בKSP,מדיה סוג...מה בא אחרי ת'?)
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר אז יש תחליף לNEC 3520 במחיר דומה, משהו שכן יכול להתמודד עם מדיות זולות?דרך אגב, יש מדיות זולות ויש איכותיות. אבל יש משהו באמצע? כי ראיתי שמדיות של וורבטים או מה שזה לא יהיה מאוד איכותיות אבל יקרים מאודדד! יותר מדי יקרות.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אז יש תחליף לNEC 3520 במחיר דומה, משהו שכן יכול להתמודד עם מדיות זולות?דרך אגב, יש מדיות זולות ויש איכותיות. אבל יש משהו באמצע? כי ראיתי שמדיות של וורבטים או מה שזה לא יהיה מאוד איכותיות אבל יקרים מאודדד! יותר מדי יקרות.ממורקס אחלה מדיות (אני משתמש בהם)- קניתי ב3 שקל דיסק
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים קודם כל לא קונים היום X4.שנית, מה זה יקר? אתה רוצה לשלם 1.5 שקל ולזרוק את הדיסק? 3+ שקל ל DVD (המחיר של וורבטים היום) זה מחיר מגוחך. זה אומר פחות משקל לגיגה. זול עולה ביוקר.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אז חבילה של 25 וורבוטים תעלה לי 75 ש"ח :-\אוקיי, מאיפה אתם מזמינים? יש חנות שעושה משלוח של וורבוטים בחינם? חנות אמינה.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים יש באופיס דיפו כל הזמן מבצעים של וורבטים. האחרון היה קנה 2 חבילות, שלישית בחינם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.