עבור לתוכן

ובכן, ביצעתי אוברקלוק.. 2.8-3.1 האם הטמפרטורות טובות.

Featured Replies

פורסם

אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb

במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך :D

השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה....

יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה :D

תודה.

האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה.

49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט :D

פורסם

הממ ..יחבית לפרסקוט זה בסדר....

פורסם

זה לא הגיוני לפרסקוט...

יש סיכוי גדול שהחיישן מזייף אבל אם אל זה טמפרטורות מדהימות ואני לא מאמין שאפשר להשיג כאלה עם מאורר סטוק.

עוד משהו : הבאס של הזיכרון לא הגינוי ב295 זיכרונות כאלה אמורים לקרוס ממזמן ולא הגיוני שיפעלו על מתח סטוק.

פורסם

זה לא הגיוני לפרסקוט...

יש סיכוי גדול שהחיישן מזייף אבל אם אל זה טמפרטורות מדהימות ואני לא מאמין שאפשר להשיג כאלה עם מאורר סטוק.

עוד משהו : הבאס של הזיכרון לא הגינוי ב295 זיכרונות כאלה אמורים לקרוס ממזמן ולא הגיוני שיפעלו על מתח סטוק.

ddr 295 לא 295FSB ...

פורסם

Galz0r, הטמפרטורות לא מדהימות הם סבירות לגמרי, הוא עשה אוברקלוק חלש ואני לא מאמין שבכלל העלה את המתח.

פורסם

זה לא הגיוני שבין מנוחה למאמץ עולה רק ב 3 מעלות או שהוא קורא לאימיול מאמץ :jump:

פורסם

לא רע, קצת חובבני ת'אמת לא סגור על זה שהפרסקוט יפנק אותך בטמפרטורה שכזו.

פורסם
  • מחבר

נכון... לא העלתי את המתח...

הזיכרון ירד לי למהירות 295.... במקום 400... זה בגלל המתח? הזכרונות?

אני לא כל כך מבין.. תעזרו, תודה.

עוד דבר.. אם אני יכול לבצע אוברקלוק שישפר לי תנקודות בבנצ'מרקים, ז"א ישפר לי תביצועים, אני ישמח.

תודה,

דן

פורסם

מה למה נראה לך שהלוח שלך לא תומך בדואל צאנל?

http://usa.asus.com/products/mb/socket478/p4p800se/overview.htm

פה הוא תומך יפה מאוד בדואל, זה ציפסט 865PE לא איזה SIS מסריח.. אתה יכול למשוך עוד הרבה את המעבד, אל תפחד לתת מתח, עד 1.45 אין לך מה להתחיל לדאוג בכלל.. תפתח CPU-Z ותגיד לנו איזה סטפינג המעבד שלך, אם הוא E0 או C0 יש לך מצב להגיע דיי רחוק כל עוד המעלות טובות.

אני אתמול קיבלתי 3GHZ פרסקוט E0 והגעתי איתו יפה מאוד עד 3.8, אומנם חם אבל אני מחליף קירור עוד מעט למשהו חזק. תנסה לתת מתח 1.45 ולהעלות את הבאס ל250, אל תשכח לנעול AGP/PCI ולשים יחסים עם הזיכרונות 5:4

פורסם

הזכרונות שלך ירדו לבאס כזה נמוך לא כי הם לא מסוגלים לעבוד בגבוה, אלא כי הלוח משום מה החליט להצניח את היחס ל 3:2 או משהו גרוע בסגנון, אין לזה שום קשר לדואל צ'אנל.

פורסם
  • מחבר

מממ הלוח שלי לא דיואל, אני יודע מה אני אומר.. יש עוד לוח דומה מאוד שנקרא ככה:

P4PS800S se

תבדקו.. יש גם אותו, זה אותו הדבר רק בלי דיואל, לא יודע למה לא קניתי אותו חח, אז לא כל כך הבנתי יחסית, וכנראה עבדו עליי, למרות שבטח ההבדל במחירים היה 20 שקל.....

אז ככה: בביוס הזזתי תזיכרון ל400Mhz

מעבד ל         215Mhz

הוא פועל לי עכשיו על 3.01Ghz

זיכרון על 431Mhz

אמנם בתאוריה להעלות מתח זה נשמע קל... אבל אני לא יודע איך וכמה... ולמה...

לגבי אוברקלוק יותר גדול, כי המעלות לא זזו לי כל כך... מה אני צריך לעשות כביכול עם המתח, הזיכרון... בינתיים העליתי תזיכרון ל400Mhz בביוס...

ככה שהוא עולה לי באוברקלוקינג בהתאמה למעבד... ולגבי הagp\pci הוא על מצב auto זה בסדר?

עריכה: בדקתי.. לפי cpuz :

stepping - 3

CO.

תודה, דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים