פורסם 2005 ביולי 1420 שנים ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר בלית ברירה אני מקבל את הפתרון המבריק של קניית עכבר חדש אבל בכל זאת,האם קיים הסבר טכני לכשל שכן גם היציאות וגם העכבר תקינים חשמלית ובכ'ז מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ?אני אמנם לא איש טכני אבל כשהאביזר תקין והפורט תקין איפוא בדיוק יכולה להיות הבעיה ללא קשר לכך שצריך עכבר חדש...?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים למה אתה חושב שהעכבר תקין?זה שהוא מקבל מתח והלד שלו נדלק לא אומר שהוא תקין.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים גם לי זה קרה, העכבר שלך עומד למות.אני במקומך הייתי קונה זריז, למה אני נתקעתי זמנית עם עכבר גולה מעצבן.ואם אתה צריך עזרה בקשר לעכבר ז"ל אני מכיר פסיכולוג טוב...LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.