עבור לתוכן

את'לון לוהט! מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז).

עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם...

לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ?

איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו?

ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?

פורסם

TR ALX800

:xyxthumbs:

עושה לי את העבודה כמו גדול

ועוד יש לי מארז לא מאוורר בשיט

והוא מחזיק את ה xp2500 שלי ב OC ל Xp3200

ב 55+\- ב Load

אני מתכנן קצת לאוורר מקווה ישפר את הביצועים :)

עוד יתרון של ה ALX שאתה בוחר לו את ה מאורר ככה אתה יכול לבחור חזק או שקט

או ללכת על מאורר אם פונציומטר או איך שלא קוראים לזה, מד מהירות לשליטה בעוצמת המאורר.

פורסם

הALX800 באמת סינק טוב, אבל היתרון שלו בזמנו היה התמורה לכסף (מחיר נמוך מול ביצועים יפים),

היום ה- SLK947 (למאוררים חזקים) ו- SP97 (למאוררים חלשים יותר), כמעט באותו מחיר של ה ALX800 ועולים עליו בכמה וכמה רמות, בתוספת המאוררים כפי שציינתי קודם הם מגיעים לביצועי קירור מעולים.

קח בחשבון שהקליפסים של הTR בסינקים האלה נתפסים על החורים העליונים של המאורר, מה שיכול ליצור בעיה בחיבור SC ו-UFO, אבל עדיין בUFO זה אפשרי להתפס על הגריל ועל כל מאורר 80ממ ו-92ממ רגיל.

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שהקליפסים של הTR בסינקים האלה נתפסים על החורים העליונים של המאורר, מה שיכול ליצור בעיה בחיבור SC ו-UFO, אבל עדיין בUFO זה אפשרי להתפס על הגריל ועל כל מאורר 80ממ ו-92ממ רגיל.

מה זה UFO וSC? אני מדבר על סינקים סטנדרטיים, אין לי ראש לסיבוכים של קדיחות בלוח...

דרך אגב, איך המארזים של Utopia נחשבים? או שאין כזאת חברה באמת?

פורסם

לא, ה ALX800 SLK947U ו-SP97 הם רק סינקים (גוש נחושת\אלומיניום), שצריך לקנות בנפרד מאורר ולחבר להם.

ה SC וה- UFO הם המאוררים הכי מומלצים בפורום בגודל 92ממ, אז חשתי צורך להודיע מראש שיש בעיה איתם בחיבור לסינק כי הקליפסים לא מתאימים :)

הוולקנו12 ממש לא סינק ששווה קניה היום, הוא מיושן ומרעיש בטירוף, שמורידים אותו לחצי מהמהירות הוא מאבד קצת מהרעש והרבה מהביצועים, חבל.

גם על האירופלואו על חשוב בכלל, אלה לא סינקים שמתאימים לזמן שלנו, מאוד מיושנים...

בקשר למארז אני לא מכיר, לא חושב שזאת חברה מפורסמת במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות את הUFO והSC? מה הקטע שלא מגיע מאוורר עם הסינק? מה יכול להיות ההבדל בטמפ' בין סינק בלי מאוורר לבין עם?

הSP נראה קטלני לפי המבחן שעשו לו! אני בודק את הSLK.הSLK שקט? אין דגם שיש לו פאנל כמו לוולקנו?

פורסם

טרמלרייט מייצרים רק גופי קירור לא מאוררים, אתה לא יכול להשתמש בהם ללא מאורר (יכול, לא יצא מזה שום דבר טוב).

הSLK באמת קטלני, אין מה שיעשה רעש בגוש נחושת, מה שיעשה רעש ויבוא עם פוטנציומטר זה המאורר שתחליט לקנות - וזה פתוח לכל מאורר 80-92ממ שתרצה.

הסיילנט קט והUFO הם אלה:

http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm

http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/ufoSeries/silver.htm

וכמו שאתה יכול לראות בעצמך הם לא סטנדרטיים (מרובעים) לכן תיהיה בעיה לחבר אותם על הסינקים.

פורסם
  • מחבר

וכמו שאתה יכול לראות בעצמך הם לא סטנדרטיים (מרובעים) לכן תיהיה בעיה לחבר אותם על הסינקים.

אפשר לחבר את המאווררים על הסינק? כי אתה אומר שזו בעיה.

איזה אתר ישראלי מוכר אותם?

פורסם

אמרתי לך שאתה יכול לחבר כל מאורר סטנדרטי מרובע.

ציינתי את שני המאוררים האלה שהם מומלצים ל92ממ אבל הם לא מתאימים לסינק הזה, כי הרבה ימליצו לך עליהם אבל זה טעות, עם ה UFO אפשר להתקמבן, עם ה SC קשה יותר.

pandas.co.il מוכרים את הסינקים של טרמלרייט,

אתה יכול לקנות דרכם גם מאוררים, תרשום מה יותר חשוב לך שקט או ביצועים והאם חשוב לך יופי וננסה להתאים לך מאורר.

פורסם

שים לב גם לי יש את הלוח הזה , והוא מזייף כ- 10 - 5 מעלות כלפי מעלה.

פורסם

וואלה באמת?

גם לי יש את הלוח הזה לא ידעתי תודה.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול להיות בטוח בקשר לטמפ'?

הוא מזייף בקשר למעבד או גם מבחינת system temp. ולמה שדווקא הלוח הזה יזייף?? נשמע מוזר

פורסם

במעבד שלך טמפרטורה 69 נשרדת חופשי...

פורסם

אני יודע רק בקשר למעבד, אבל בקשר ללוח אם אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

במעבד שלך טמפרטורה 69 נשרדת חופשי...

בטוח?

ראיתי שכתוב בפורום

תהליך יצור זה רגיש יותר בטמפ' גבוהות של 55 מעלות ומומלץ לרדת מהם אפילו במאמץ.

איך זה מסתדר עם מה שאתה אומר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים