פורסם 2005 ביולי 1320 שנים היי.אני רוצה לשפר את ה - Palit Radeon 9800se שלי, הבעיה היא שיש לו 128ביט.מה אני יכול לעשות בשביל לשפר אותו?אם אתם יודעים אז בבקשה גם תתנו מדריכים.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים דבר ראשון אני לא מבין איך אתה עובד עם שתי סוגים שונים של זיכרונות?!?!?!?!?!??!?!
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אתה מוריד את הדרייבר אומגה האחרון, ועושה את הסופטמוד ל9800SE שפותח את ה4 צינורות עיבוד החסומים שלו, במקרה שזה מצליח, תתחיל לעשות אוברקלוק, אני מאמין שעם פתיחת צינורות ואוברקלוק תוכל להגיע לרמה של 9800NP אולי אפילו 9800PRO, אבל עם אוברקלוק...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים דבר ראשון אני לא מבין איך אתה עובד עם שתי סוגים שונים של זיכרונות?!?!?!?!?!??!?! מה הקשר?! ואאייי אני משתגע למה להיות כ"כ טיפש...הזיכרונות אותו דבר רק חברות שונות..מקסימום ה CL של הקינגסטון 3 זה לא משנה הרבה.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר מה הקשר?! ואאייי אני משתגע למה להיות כ"כ טיפש...הזיכרונות אותו דבר רק חברות שונות..מקסימום ה CL של הקינגסטון 3 זה לא משנה הרבה. בדיוק! אבל אצל שניהם זה וזה 2.5. וזה קינגמקס לא קינגסטון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.