פורסם 2005 ביולי 1320 שנים שלום!!!יש לי רמקולים 5.1ובוינאמפ אני שומע רק ב2 מישו יודע איך אני מסדר את זה<???תודה רבה...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים א. אתה לא אמור "לסדר" שום דבר, מוזיקה זה סטריאו וככה זה אמור להיות.ב. חיפוש
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר למה לא???נגיד במדיה פלייאר אני שומע ב5.1ובוינאפ רק 2.1זה הבעיה?..הבנתה?
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים אתה לא ממש שומע ב- 5.1 דרך ה- Media Player כי הוא לא מחלק את הסאונד ל- 5.1 ערוצים אלא פשוט מפזר אותו ב- 5.1 רמקולים. איזה כרטיס קול יש לך ומה הצורה שהרמקולים מחוברים? ישירות לכרטיס? דרך מגבר?
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר וואי בבקשה תעזורר ליי..יש לי 5.1 של קראטיב http://www.starcom.co.il/product.asp?product=664וכרטיס קול יש של SoundMax Integrated Digital Audio (Asus) PCIתודה רבה על העזרה
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים כמה דברים:1. תוודא שהדייברים שלך מעודכנים2. תרשום אם אתה עובד עם התוכנה ש- SoundMax מספקת3. תרשום מה הדגם של הלוח4. כמו שאמרו האנשים בתר'ד הזה, מוזיקה שומעים בסטריאו ולא ב- 5.1 בשביל זה יש סרטים.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר 1)לא מוצא דריברים...2)כן אני עובד עם התוכנה של סאונד מקס 3 ) asus p4p intel 865pe chipset fsb 800 dual ddr 4004) אם אני מפעיל שירים דרך המדיה פלאיר אני שומע בכול הרמקולים ולפי התגובה מיקודם שהוא אמר שזה רק מפזר אותו ולא מחלק..ואם אני שם בוינאפ אני שומע רק ב2 רמקולים ..תודה רבה..
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים דבר ראשון - כנס לאתר הרשמי של ווינאמפ ותחפש שם פלאגינים ש"מפזרים" את הסאונד ל 5.1 רמקולים , לבצע הדמיהדבר שני - בעזרת איזה חיבור חיברת את הרמקולים? דיגיטלי? תנסה לשאול באתר של קריאייטיב בתמיכה שם
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר בדקתי ובאמת אם אני שם שישמעו רק REAR באמת שלא שומעים כלום שומעים רק רעשים זה אומר שלא כול הרמקולים שומעים מהם...מה אני אמור להוריד תעזרו ליי..אפחד לא ניתקל בבעיה הזאת??ואני מחבר את זה יש לי 3 חוטים מהרמקולים אדום שחור וירוק ומחבר לאחורה של הלוח אם...תודה רבה.
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר בדקתי ובאמת אם אני שם שישמעו רק REAR באמת שלא שומעים כלום שומעים רק רעשים זה אומר שלא כול הרמקולים שומעים מהם...מה אני אמור להוריד תעזרו ליי..אפחד לא ניתקל בבעיה הזאת??ואני מחבר את זה יש לי 3 חוטים מהרמקולים אדום שחור וירוק ומחבר לאחורה של הלוח אם...תודה רבה.
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר הורדתי שומעים מוזר...אם אני יכוון ישמעו טוב?ואם כן אתה יודע איך אני מכוון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.