עבור לתוכן

מחשב מסרב להציג משהו על המסך

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו.

הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים.

מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב.

מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך.

תודה,

nadavs

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעיה...יש מצב שהזזת קצת הבכרטיס מסך...

אז פשוט תוציא את הכרטיס מסך ותכניס אותו ותראה אם זה עובד...

פורסם
  • מחבר

הייתה לי בדיוק אותה בעיה...יש מצב שהזזת קצת הבכרטיס מסך...

אז פשוט תוציא את הכרטיס מסך ותכניס אותו ותראה אם זה עובד...

Been there, done that.

nadavs

פורסם

תוציא כל מה שאפשר להוציא, נקה מאבק ותכניס חזרה את הרכיבים הקריטיים (מעבד, גוף קירור, מקל זכרון אחד בלבד (אם אפשר) וכרטיס מסך). אפס גם את ה CMOS.

פורסם
  • מחבר

תוציא כל מה שאפשר להוציא, נקה מאבק ותכניס חזרה את הרכיבים הקריטיים (מעבד, גוף קירור, מקל זכרון אחד בלבד (אם אפשר) וכרטיס מסך). אפס גם את ה CMOS.

מה זה CMOS, מה הוא עושה שם, איך הוא נראה ואיך מאפסים אותו?

nadavs

פורסם

גם לי קרה את אותו דבר תוציא כל מה שאפשר ( אם זה פחות מ486 אז בלי המעבד!!! ) ותוציא גם את הלוח, תאפס ת COMS ( תראה צריך להיות ג'אמפר על הלוח שכתוב שם CLEAR בד"כ ) ואז תניח את הלוח על שולחן ותחבר רק ת'דברים הנחוצים ( ספק כ.מסך מעבד ) . בהצלחה .

מה זה CMOS, מה הוא עושה שם, איך הוא נראה ואיך מאפסים אותו?

nadavs

בנוגע ל COMS (מה זה ?) תבצע חיפוש בפורום . עריכה : זה דומה לבעיה שלך תקרא בhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89652.0 הזה .

פורסם

ה CMOS זה תפריט ההגדרות ההתחלתי של המחשב (נקרא גם בטעות ביוס ע"י רוב האנשים).

הג'מפר שלו נמצא בד"כ ליד הסוללה. יש הוראות בחוברת של הלוח אם כיצד לאפס אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים