עבור לתוכן

דעה אישית על תוצאות עיצוב הבאנר שהיה

Featured Replies

פורסם

תגיד לי, אתה מתעקש לחפש קונספירציות ? ::)

ברור שיש אנשים ש"עבדו מראש לחינם", זה כל אותם אנשים ששלחו עבודות ולא זכו - זו מן הסתם המהות של כל תחרות...

אני לא מבין מה הבעיה שלך. נתנו למשתתפים חופש פעולה מלא. אמרו להם "תעצבו באנר לאתר, אין הגבלות על כלום". המטרה שלנו היתה ברורה - לאתר אנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם בעיצוב, ולא סתם (בלי לפגוע) "ילדי חתימות מגיימר".

מה זה אומר? לא סתם אנשים שיודעים להפעיל פילטרים בפוטושופ, אלא אנשים שיודעים לבנות קונספט עיצובי. אנשים עם חוש פרסומי (הרי באנר זאת פרסומת) שידעו לעשות את הדברים הנכונים בשביל למשוך את העין ולגרום לאנשים להתעניין ולהיכנס.

שוב, התחרות היתה שלנו, הקריטריונים היו שלנו, ההחלטה היתה שלנו.

ושוב, שתי העבודות שזכו הן העבודות שלדעתנו הן הטובות ביותר ועונות הכי טוב למה שחיפשנו.

באמת שאין טעם שתכתבו אם אתם מסכמים איתנו או לא, פשוט כי זה לא משנה כלום (ולא באמת אכפת לנו)..

אז לא איכפת לכם אבל יש פה נקודה שכדי שתתיחסו אליה ברצינות לפעמים הבאות והיא התפישה שלכם

עם כול הכבוד למנהלי HWZONE המלאים בניסיון בניהול ובהתעסקות עם משתמשים, בכול זאת כדי שתבין

עשיתם טעות, ואתם מסרבים להכיר בה

שאתה כותב - - "ברור שיש אנשים ש"עבדו מראש לחינם", זה כל אותם אנשים ששלחו עבודות ולא זכו - זו מן הסתם המהות של כל תחרות..."

אנשים שלא זוכרים כי הפסידו לטובים מהם לא עבדו לחינם

אנשים שהפסידו כי לא ידעו את המטרה האמיתית בזמן שחשבו שכן דיעו, כן עבדו לחינם.

והם חשבו ככה כי לא ציינתם אותה באמת, דבר שגם פגע בכם והשליך עלייכם דברים שלא הייתם צריכים.. הייתם יכולים לקבל יותר תואצות מתאימות

אתם צריכים מישהוא בצוות שמבין יותר בדברים האלה, זו האמת לדעתי בסיכומו של עניין.

ועוד משו, לי אישית אין בעיה בכלל תאמין לי שמבחינתי התחרות הייתה שולית, הבעיה היא שלך שאתה לא מבין

שמארגנים תחרות מארגנים קריטריונים, תסתכל באתרים רציניים בתחום שבו הרצתם את התחרות, אני לא יגיד לך CGTALK כי אין קשר

אבל כול אתר מפרסם חצי עמוד שלם של קריטריונים ברורים מלבד ההסבר הכללי

ואם תענה לי עכשיו משו כמו "תחרות שלנו קריטריונים שלנו נעשה מה שבא לנו יש חלכם בעיה אל תגלשו" או משו בהמשך להודעות הקודמות, אז תבין שאני אומר את זה לטובתכם כמישהוא שיש לו ניסיון באירגון תחרויות כאלה, ולא כדי להרגיז אותכם.

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, בגלל שאנשים פה כנראה לא בורכו במנות משכל רבות במיוחד, אני:

א. אדגיש את הנקודה העיקרית: אנחנו בכוונה לא פירטנו קריטריונים פשוט כי לא היו כאלה. ולמה לא היו כאלה? בכוונה. בשביל לתת לכם חופש פעולה מלא ולראות לאן תקחו אותו. המטרה שלנו היתה לזהות אנשים שבהעדר הגבלות, ובהינתן חופש פעולה מלא - יגיעו לתוצאה הסופית הטובה והמתאימה ביותר.

ב. אגיד לך לקרוא שוב את הת'רד הזה, מתחילתו ועד סופו, עם דגש על הודעות ההנהלה, כי לא נראה לי שקראת אותן בכלל (או שיכולת התפיסה שלך היא פשוט על הפנים.. או, לחלופין, שהתגובות בכלל לא מעניינות אותך ואתה סתם מנסה לעורר תיאוריות קונספירציה משום מה).

ג. אנעל את הת'רד הטיפשי הזה, כי הבנו כבר את הנקודה שלך, הגבנו עליה (ויותר מפעם אחת), ועכשיו אתה סתם חוזר על עצמך ומקפיץ דיון בן שבועיים.

ד. אסכם את הדיון בציטוט:

באמת שאין טעם שתכתבו אם אתם מסכמים איתנו או לא, פשוט כי זה לא משנה כלום (ולא באמת אכפת לנו)..
פורסם

Red2.jpg

^ מה דעתכם על הבאנר הזה ? היה זוכה ? ^ ;D

פורסם

לא ביקשת רשות :nono:

זה מיועד לפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת בלבד ( ולמי שיש דולרים להציע :cool2: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים