עבור לתוכן

דעה אישית על תוצאות עיצוב הבאנר שהיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מאוד אהבתי את 2 הבנרים שזכו, הציגו קו יפה מוקפד ומאופק, אם תרצה או לא תרצה באנר אמור למכור (לשם כך הוא הומצא) מוצר/שירות/אתר וכו', ולפיכך אחד הקריטריונים הוא באנר ש"מוכר", כי באנר שלא "מוכר" מחטיא למטרה, וזה בכלל לא משנה אם את האפקטים שנעשו בבנארים שזכו אתה עושה בעניים עצומות העניין הוא שאתה לא עשית את זה.

לפעמים אתה רואה בטלווזיה פרסומת ממש מושקעת עם תקציב של מאות אלפים ואפקטים שלא יביישו סרט הולווידי אבל למרות הכל היא תא גורמת לך לקנות את המוצר ולחילופין לפעמים פרסומת בעלת תקציב מאוד מאוד קטן ובלי אפקטים מוכרת לך את המוצר הרבה יותר טוב מכל פרסומת אחרת.

כאמור, הבאנר מטרתו למכור, ואחד הקריטריטריונים המרכזיים בבחירת הבאנר המנצח היא היכולת לעשות את זה, ולדעתי 2 הזוכים הציגו באנרים ש"מכרו" את האתר הרבה יותר טוב מהבאנר שלך.

לפעמים החוכמה בחיים היא לדעת להפסיד בכבוד.

אני יגיד את זה שוב כי באמת אין לי כוונה לזלזל בבחור שזכה במקום ה2

אבל אין בו שמץ של רעיון, הוא לא משדר כלום, הוא משעמם עד כאב, לא בגודל הנכון ואפילו מפוקסל!

אז נגיד שכל זה זניח!!!

אבל חוץ מזה אין באמת כלום!!! אבל כ-ל-ו-ם!

מה בדיוק יש בו שהוא "מוכר"? מלבן זז, חצים ורקע בפוטו?

אין זה בדיוק מוכר את HW?

דיי, נו באמת!

• תגובות 34
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא זכור לי שאנחנו מכירים ואתה יודע מה למדתי ומה לא

אז אתה יכול לשמור את משפטי החוכמה לעצמך...

זה ברור שלא למדת פירסום כי אתה פשוט לא מבין בו דבר וחצי דבר

ולמה שאני ישמור משפטי חכמה לעצמי? אולי במקום זה תלמד להשכיל מהם.

זה פשוט ברור שהקינאה נשפכת ממך ואתה פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שהפסדת

תבין את זה ותפנים. האינטרס של HWZ היא למצוא את הבאנר שהכי מוכר ולהשתמש בו

למה לכל הרוחות הם יבחרו באנר שלא מוכר?

תעשה לי טובה ואת משפטי הקונספירציה שלך תשמור לעצמך

פורסם

זה ברור שלא למדת פירסום כי אתה פשוט לא מבין בו דבר וחצי דבר

ולמה שאני ישמור משפטי חכמה לעצמי? אולי במקום זה תלמד להשכיל מהם.

זה פשוט ברור שהקינאה נשפכת ממך ואתה פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שהפסדת

תבין את זה ותפנים. האינטרס של HWZ היא למצוא את הבאנר שהכי מוכר ולהשתמש בו

למה לכל הרוחות הם יבחרו באנר שלא מוכר?

תעשה לי טובה ואת משפטי הקונספירציה שלך תשמור לעצמך

גם אני לא כל כך מבין מה "מוכר", בבאנר שקיבל את המקום השני, ואני לגמרי אובייקטיבי.

פורסם

הראשון והשני הם באמת באנרים יפים ואיכותים, אבל את השלישי לא ממש אהבתי.

בכל מראה, אני בטוח שלא נעשה פה שום פרוטקציה וכ"ו כי המטרה של התחרות היא פרסום האתר ולא התחרות עצמה.

אני מאמין שהשופטים בחרו באמת מה שנראה להם הכי טוב, גם אם זה נוגד את דעתי.

לא הגשתי שום עבודה ואני אומר שגם העבודה שזכתה במקום השני היא די "מוכרת".

פורסם

התבוננתי בשקט מהצד לראות את רוח הדברים והתפתחום והם כלל לא לרוחי.

זה לא יפה ולא מכובד להטיח האשמות כוזבות בצוות השופטים של התחרות.

יופי הינו דבר סובייקטיבי בעיניי המתבונן וייתכן שדעתם של השופטים שונה משלכם. זה שהם הציעו בכלל לפתוח תחרות כזו אתם צריכים לומר תודה על כך.

לגבי ההחלטה שלהם, לא נעשו שם פרוטקציות ומעשים "מלוכלכים" כפי שחלקכם רומזים פה. החלטת השופטים היא החלטה שלהם בלבד ולפי

קריטריונים שהם הציבו לעצמם ואם הם בחרו מתמודד מסויים בגלל העיניים היפות שלו אז זו בעיה שלהם וזה לא פתוח לדיון.

הדיון הזה לא ינעל כדי לאפשר דעות נקיות על דעתכם בקשר לבחירה גם לטוב וגם לרע.

ולגבי הבחור שפתח את הדיון, העבודה שלך באמת יפה בעיניי וחבל שלא זכית אך כפי שכבר נאמר, זה אינו נתון לשיקול דעתנו.

יום טוב.

פורסם

שלום.

צוות השיפוט, הורכב מהמשתמשים אשר נושאים כוכבים אדומים בפורום (חוץ מכמה שהודיעו שלדעתם הם לא מבינים בדברים כאלו ורצו שנעזוב אותם בשקט :) ).

לתחרות הוגשו כמה עשרות עבודות. אני יכול להגיד לך שהיו לנו הררי ויכוחים וממש לא תמיד היינו תמימי דעים. צימצמנו את הרשימה לאט לאט ולשלב הגמר הגיעו כמה עבודות בודדות והן נשקלו בהתאם לקריטריונים שהצבנו לעצמנו בתחרות.

אני יכול לספר לך שהבחור שהגיש את העבודות שזכו במקום הראשון הגיש עוד 3 עבודות. אז?! לא היה קריטריון שלנו לתת יותר ניקוד למי שהגיש יותר מבאנר אחד, וכל עבודה נשקלה בפני עצמה.

אישית, אני אהבתי את הבאנר שלך מאוד, אבל אהבתי כמה עבודות אחרות (גם כאלו שלא זכו) יותר. עשיתי את זה אחרי ששקלתי טוב מאוד מה אני מחפש בבאנר, מה הקריטריונים שלי ומעבר מדוקדק על הבאנרים.

אני חושב שמה שאתה עושה עכשיו הוא חצוף.

התחרות היא תחרות שלנו. הקריטריונים הם קריטריונים שלנו והשיקולים הם שיקולים שלנו. לבוא עכשיו, אחרי שלא זכית, ולחלוק על החלטת צוות השיפוט זה דבר שלא עושים (בכלל, בכל דבר שתשתתף בו בעתיד). אם היית זוכה הרי לא היית רוצה שמישהו יבוא ויבכה על זה שהוא לא זכה.

אם הייתי טובי אני הייתי נועל את הדיון - כיוון שזה פורום פרטי, אין כאן "חופש ביטוי" או משהו ואין טעם שדיונים כאלו, שרק נועדו לפגוע בבמה בה הם מפורסמים, ישארו על הפורום - אבל השיקול הזה הוא של טובי, לא שלי.

אגב, האתר מחפש כל הזמן עזרה, גם בתחום העיצוב, וזאת בלי קשר לתחרות - למעוניינים.

פורסם
  • מחבר

שלום.

צוות השיפוט, הורכב מהמשתמשים אשר נושאים כוכבים אדומים בפורום (חוץ מכמה שהודיעו שלדעתם הם לא מבינים בדברים כאלו ורצו שנעזוב אותם בשקט :) ).

לתחרות הוגשו כמה עשרות עבודות. אני יכול להגיד לך שהיו לנו הררי ויכוחים וממש לא תמיד היינו תמימי דעים. צימצמנו את הרשימה לאט לאט ולשלב הגמר הגיעו כמה עבודות בודדות והן נשקלו בהתאם לקריטריונים שהצבנו לעצמנו בתחרות.

אני יכול לספר לך שהבחור שהגיש את העבודות שזכו במקום הראשון הגיש עוד 3 עבודות. אז?! לא היה קריטריון שלנו לתת יותר ניקוד למי שהגיש יותר מבאנר אחד, וכל עבודה נשקלה בפני עצמה.

אישית, אני אהבתי את הבאנר שלך מאוד, אבל אהבתי כמה עבודות אחרות (גם כאלו שלא זכו) יותר. עשיתי את זה אחרי ששקלתי טוב מאוד מה אני מחפש בבאנר, מה הקריטריונים שלי ומעבר מדוקדק על הבאנרים.

אני חושב שמה שאתה עושה עכשיו הוא חצוף.

התחרות היא תחרות שלנו. הקריטריונים הם קריטריונים שלנו והשיקולים הם שיקולים שלנו. לבוא עכשיו, אחרי שלא זכית, ולחלוק על החלטת צוות השיפוט זה דבר שלא עושים (בכלל, בכל דבר שתשתתף בו בעתיד). אם היית זוכה הרי לא היית רוצה שמישהו יבוא ויבכה על זה שהוא לא זכה.

אם הייתי טובי אני הייתי נועל את הדיון - כיוון שזה פורום פרטי, אין כאן "חופש ביטוי" או משהו ואין טעם שדיונים כאלו, שרק נועדו לפגוע בבמה בה הם מפורסמים, ישארו על הפורום  - אבל השיקול הזה הוא של טובי, לא שלי.

אגב, האתר מחפש כל הזמן עזרה, גם בתחום העיצוב, וזאת בלי קשר לתחרות - למעוניינים.

כמו שכתבתי, אין לי שמץ של ספק שאפילו היו עבודות יותר טובות משלי, או מצאו חן יותר מהעבודה שלי

זה לא הדיון פה!

אני לא בוכה על זה שלא זכיתי יש לי מספיק מדיות DVD לצריבה, וגם כסף לקנות מחשב חדש, ולא רק עכבר!

כל אחד לוקח את האשכול לכיוון שלו ורואה את זה בדרך אחרת ואני כל פעם מסביר מחדש.

אני ב-ט-ו-ח! שהיו עבודות יפות יותר מאילו שזכו... ונכון היופי הוא בעיניי המתבונן, אבל בד"כ יש רב שיגיד את אותו הדבר

בדיוק כמו שפה אתה יכול לספור את התגובות ולראות שהרב אכן אומר שלמשל שהעבודה במקום ה2 לא ראויה להיות שם.

ואני לא מכיר אף אחד מהפורום או קראתי לאנשים שיצדדו בי.

ואתה יכול לנעול את האשכול אם בא לך,

ואני מכבד את ההחלטה של טובי לא לנעול, הוא מנהל פה את הפורום והוא רשאי לעשות מה שבא לו.

אבל אם תנסו להבין באמת על מה האשכול אולי תבינו אותי.

פורסם

אבל אתה לא מנסה לקרוא את התגובה שלי, רק להעביר את הנקודה שלך שוב.

זה לא משנה מה הרוב חושב, אין כאן דמוקרטיה, בטח שלא בנושא הזה. מה שקובע כאן זה רק ההחלטה של השופטים.

שוב, במבט מהצד זה כן נראה כאילו באת לחפש תצומת לב ולהראות את העבודה שלך, כי אחרת לא מובן לי האשכול הזה. אז אם אתה רוצה, שוב:

"העבודה שלך מצויינת, והיא ממש יפה".

אגב, אם תעבור על חוקי הפורום שלנו תראה שנהוג לא לצטט כאן את ההודעה האחרונה שמעליך אם אתה רוצה להגיב אליה.

יום טוב,

מור

פורסם

מצטער אבל התחרות לא הייתה ברורה

אתה כותב " קריטריונים שהצבנו לעצמנו בתחרות"

הקריטריון היחידי שהצבתם בפנים המשתתפים היה שהבאנר חייב להיות עם רעיון מקורי

אני חושב שהארגון של התחרות, כארגון של תחרות בנושא הגראפיקה סבל מחוסר בניסיון בהעברת תחרויות מסוג זה

הביקורת שלי באה במטרה שתשפרו לפעמים הבאות.

אני מסכים עם הבחירה של המקום ראשון. אבל לא עם של המקום השני .

פורסם

גם בדרך הצגת התחרות הייתה לנו מטרה. רצינו לתת כמה שיותר חופשיות למעצבים - ולראות מי קולע למטרות שאנחנו הצבנו.

שוב, הושקעה מחשבה רבה בתחרות, בדרך הפרסום שלה ובדרך הצגת הכללים.

ממש לא רצינו לתת לכם רשימה של מה שאנחנו רוצים לראות, ולקבל עשרות עבודות שנראות אותו דבר ומנסות לקלוע לטעם שלנו.

המטרה הייתה להשאיר לכם כמה שיותר חופש פעולה, ולקבל עבודות שמושכות את התחרות לכיוון שלכם.

עובדה שקיבלנו לתיבה גם עבודות 3D, 2D עם אנימציה, בלי אנימציה ואפילו לוגואים (למה לעזאזל? ביקשנו באנרים...).

ושוב, שתי העבודות שזכו הן העבודות שלדעתנו הן הטובות ביותר ועונות הכי טוב למה שחיפשנו.

באמת שאין טעם שתכתבו אם אתם מסכמים איתנו או לא, פשוט כי זה לא משנה כלום (ולא באמת אכפת לנו)

פורסם

אז מה אתה אומר בעצם ?

שבכוונה לא הצבתם כללים כדי לקבל מכול הסוגים והסגנונות

הייתה לכם מטרה ברורה אבל העדפתם שלא להגיד אותה כדי לקבל כול מיני עבודות..

ככה שבעצם ישנם אנשים שעבדו מראש לחינם

יצאתם לא בסדר בכול העניין של העברת התחרות למשתתפים .

פורסם

תגיד לי, אתה מתעקש לחפש קונספירציות ? ::)

ברור שיש אנשים ש"עבדו מראש לחינם", זה כל אותם אנשים ששלחו עבודות ולא זכו - זו מן הסתם המהות של כל תחרות...

אני לא מבין מה הבעיה שלך. נתנו למשתתפים חופש פעולה מלא. אמרו להם "תעצבו באנר לאתר, אין הגבלות על כלום". המטרה שלנו היתה ברורה - לאתר אנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם בעיצוב, ולא סתם (בלי לפגוע) "ילדי חתימות מגיימר".

מה זה אומר? לא סתם אנשים שיודעים להפעיל פילטרים בפוטושופ, אלא אנשים שיודעים לבנות קונספט עיצובי. אנשים עם חוש פרסומי (הרי באנר זאת פרסומת) שידעו לעשות את הדברים הנכונים בשביל למשוך את העין ולגרום לאנשים להתעניין ולהיכנס.

שוב, התחרות היתה שלנו, הקריטריונים היו שלנו, ההחלטה היתה שלנו.

ושוב, שתי העבודות שזכו הן העבודות שלדעתנו הן הטובות ביותר ועונות הכי טוב למה שחיפשנו.

באמת שאין טעם שתכתבו אם אתם מסכמים איתנו או לא, פשוט כי זה לא משנה כלום (ולא באמת אכפת לנו)..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בכל מקרה ה"באנר" הזוכה השני הוא אפילו לא יכול להיות מוגדר כבאנר. אם כבר חלק מבאר של אתר וגם כן לא משהו.

על הזוכה הראשון אין ספק שמגיע לו, היו לו רעיונות ממש יפים וגם אהבתי את איך שהוא הציג אותם אבל אני בטוח שיש כאלו שעשו באנר יותר טוב מהבאר של זה שזכה במקום השני.

ממתי באנר מגיע לכזה גודל? כזאת צורה? בלי טקסט או משהו שימשוך אותך אליו? אם לומר לכם את האמת אני לא נמשך לקווים זזים.

פורסם

תגיד לי יש לך איזה דיליי עצבני בחיבור לאינטרנט? עכשיו נזכרת?

שבת שלום.

פורסם

באמת שאין טעם שתכתבו אם אתם מסכמים איתנו או לא, פשוט כי זה לא משנה כלום (ולא באמת אכפת לנו)..

זה לא היה ברור? למה להמשיך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים