פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר אני ינסה את זה בקרוב למה מכיוון שעכשיו זה עובד דיי בסדר עד נקודה מסויימת ולפי כל מה שנראה אפשרי שזה בגלל התחממות הכרטיס מסך לטמפרטורות מאוד גבוהות תראה החיישן לא מציג חריגה משמעותית אבל כשפתחתי את המארז ונגעתי בסינקים שיש על הזכרונות (תוספת שלי) הם ממש רתחו באופן יוצא מן הכלל בכל אופן אני יקנה קירור חדש למה שמעתי מכמה אנשים שהמאווררים של גיגבייט לא משהו ??? בקשר לספק כח אני יכול לומר שהוא גנרי אך חדש ושל 500 וואט ואני רק יודע שכתוב עליו פנטיום -4 עוד משהו אני חייב לציין !!!! כאשר אני מפעיל בהגדרות של הכרטיס מסך את ה "VPU RECOVER " אז כאשר הוא נתקע הוא מורח את התמונה ומשחיר את המסך ואז זה חוזר על עצמו מספר פעמים (הלב שלי יוצא מהמקום בכל פעם שזה קורה) עד שאני רואה מסך כחול דבר שלא קורה כאשר אני מכבה את ה "VPU RECOVER " - במצב הזה הוא תוקע את המשחק והתמונה פשוט קופאת כולל הסאונד שנתקע בלופ של איזה שניה וחצי בוא נגיד שבשני המקרים רק ריסטרט פותר ...
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים נו גם אצלי הדברים החמיםאצל כולם זה חמיםובקשר לvpu recover עם ה9600XT עד היום לא מצאתי מה גורם לבעיה הזאת
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר מישהו הזכיר באחד ההודעות הרבות שנפתחו על הבעיה שזה קשור איכשהוא לאיזשהיא הגדרה בביוס מה אתה חושב ?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר וואלה אבדו עקבותי חברים יקרים , אני כיביתי את המחשב לגמריי לילה שלם עכשיו הדלקתי אותו וממש בהתחלת המירוץ עוד לפני שנגעתי על הדוושה הוא נתקע באמת אני רוצה להבין לפחות מה קורה עם זה אם למישהו יש מה להוסיף זה הזמן ....
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים טוב, הבעיה הנ"ל קוראת בעיקר בכרטיסי ה9600 של ATI, אני בזמנו היה לי 9600פרו, הייתה לי בידיוק אותה בעיה, ניסיתי משהו כמו 5 דרייברים, עד שמצאתי דרייבר שעובד מצויין עם הכרטיס ולא עושה בעיות...תנסה להוריד גם דרייברים של אומגה, גם הם יכולים לעזור : www.omegadrivers.net
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר איזה כרטיס מסך יש לך? ראה במפרט .... צימצמתי את כל הפשרויות הקיימות וקראתי כתבות אחרות בפורומים אחרים בחול וכולם מובילים לחוסר תאימות עם הציפסט וכרגע אין פאצ' מתאים (משהו שקשור ל-GART) . לפני שעתיים התקנתי מחדש שוב את הדרייברים של הציפסט וכנראה זה מסתדר לא רע למרות שניסיתי כבר את התהליך וזה חזר מה נעשה נקווה לטוב
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים הנה הדרייברים לצ'יפסט מתוכם הדרייבר לagphttp://66.96.84.4/support/dvr_exe/mbd_dvr/NF3_CK8S.zipהכי חדש
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר תגיד האם זה גרסה רשמית של הדרייבר או שלא ואם היא לא אז האם יש ממה לחשוש ?
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים לא זאת לא הגירסה המקורית זה מזוייף תיזהר זה דופק את המחשבאיזה לא רשמי בראש שלך זה של msi הבאתי לך את זה מהדף של הלוח אם כי אתה לא הלכת לשם בעצמך
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים מחבר וואלה אתה צודק במאה אחוז אני רואה עכשיו באתר של MSI שהעדכון הוא מהשנה ( 2005-6-23 ליתר דיוק ) כאשר מהאתר של NVIDIA הוא מאוד ישן ( ספטמבר 2004 ) טוב אני מיד מנסה לראות האם ישנם שינויים כלשהם אדווח בהתאם ... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.