פורסם 2005 ביולי 1120 שנים הבעיה נוצרת כשאני משחק במשחק מירוצים על MEDIUM בהגדרות ברזולוציה של 1024 על 768 שזה דיי סביר אני חושב [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים איזה מישחק זה? הבנתי ממה שכתוב בהודעה הראשונה שהוא פשוט חלש מידיי ולא מצליח להחזיק תמשחק אז הוא פשוט קורס.או שהוא מיתחמם יותר מידי.תנסה ליפתוח תמחשב ולשים עליו מאוור ליראות עם זה קורה עוד הפעם,עם כן בעיית התחממות על לא אז לא יודע.נסה לעדכן דרייברים.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים הבעיה נוצרת כשאני משחק במשחק מירוצים על MEDIUM בהגדרות ברזולוציה של 1024 על 768 שזה דיי סביר אני חושב תהדקן את דרייברים של הכרטיס מסך שלך
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר סבבה עדכנתי ואני מקווה שלא שהתקלה לא תחזור שוב ( למרות שאני בטוח! שהם היו מעודכנים קודם לכן ) .
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר אז ככה בעיקרון איך שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס המשחק נתקע לי עוד בשלבי ההתחלה + מסך כחול ולאחר הריסטרט הופיעה שוב אותה הודעת שגיאה . יש למישהו רעיונות .......אוליי משהו בהגדרות ?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים כן יש רעיון... כנס ל c:\windows\minidump ותכווץ את חמשת הקבצים האחרונים ב ZIP ותעלה לפה ואני יפענח לך אותם (או מישהו אחר)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר בבקשה ובנוסף יש לי מין תאורייה לגביי אופן ההתנהלות של השגיאה :המשחק נטען אני מתחיל במרוץ המכוניות אוקיי עכשיו על ההתחלה יש לי מלא תקיעות כאלו שאם אני ממשיך במרוץ הוא ישר תוקע את המחשב עכשיו מה הקטע אני מסתכל על הנורה שמראה כשהמחשב עובד אני רואה שכאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אני מוריד הילוך ונוסע לאט משהו כמו 10 שניות ואז זה מתאזן ואני יכול להמשיך לשחק [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים בדקתי שלוש קבצים ושלושתם הצביעו על בעיה של דרייברים, אחד מהם הצביע על דרייבר של כרטיס מסך... תעדכן אותו להכי מעודכן ותבדוק שאתה לא מוריד גירסת BETA ותבדוק שזה לווינדווס אקס פי (או לווינדווס שתה משתמש בו)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר כן כמובן שעשיתי זאת לפני שהתראתי על ההודאה כאן ועוד פעם ביצעתי הסרה יסודית על ידי קובץ מיוחד מהאתר ATI ולאחר מכן שוב פעם זה קרה .....השערה שלי זה שצריך לכוון איזה משהו בהגדרות של הכרטיס מכיוון שהמסך שלי מחובר ב די וי איי ואיך שהוא זה קשור לקצביי ריענון בכל אופן BETA זה לא בטוח נראה אוליי אני ינסה להתקין גרסאות קודמות של הדרייבר וגם עידכונים לגבי הביוס/ציפסט
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים הסבר תבקש מיצרניות החומרהכי עד היום הן לא הזיזו את התחת שלהן לבדוק מה הבעיהיש משהו שגורם לדרייבר להשתגע ולעשות בלאגן ואז הכל מתחרבש לפעמים נוצר דיליי וזה גם דופק את הסאונד ל5 שניותואז הוא עושה ריסטרט כדי לייצב הכל חזרה כדי שלא יתפוצץ משהוהבעיה יכולה לנבוע מ:לוח אםכרטיס מסךספקמה הלוח אם שלךומה הספק שלךכרטיס מסך אני כבר יודע
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מוזרדווקא אומרים ל6800 יש בעיה עם נפורס 3 ולא לרדאוניםהמממההה הספק שלך עדיין לא עניתואתה מוזמן לנסות את הפאץ' של viaבסך הכל תוריד ותפעיל את ההתקנה ובסוף ההתקנה תבחר בהפעלה מחדשזה בדרך כלל עוזר לviaבקושי לסיסאבל שמעתי שזה עזר לכמה בעלי נפורס 2 ולכמה בעלי נפורס 3הנה לינק מguru3dhttp://downloads.guru3d.com/download.php?det=294תבחר את המירור שם למטהובדף הבא תעשה accept
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.