פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים http://blogs.battlefield.ea.com/bf2_2142/archive/2009/09/01/battlefield-2-update-v1-50-available.aspx
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים תודה.התכוונתי לזה שבאתר הרישמי של EA אין לינק להורדהזה יורד ל-א-ט :-Xצפריר, איך התמיכה המסכים רחבים, טבעית או שעדיין זה נראה רק רחב אבל מרוח?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים http://www.bigdownload.com/games/battlefield-2/pc/battlefield-2-v15-patch/יוריד על MAX, תתחילו להוסיף אתרים טובים למועדפים שלכם (FILESHACK טוב, bigdownload מצויין, NZONE גם מצויין אבל לא ל PATCHים).
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים עזבו אתכם הורדות מחו"ל - הפאץ' הועלה לFTP של קהילת באטלפילד בויגמייס.לינק ישיר להורדה:http://hosted.vgames.co.il/bf/Patch/BF2_Patch_1.50_vgames.exeתהנו, מומלץ בחום!
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים זה לינק איכותי! שעה הורדה עריכה: התקנתי ויש בעיות. קודם כל מעבר מהמשחק לווינדוס לא מאפשר חזרה למשחק אלא למסך שחור הרזולוציות החדשות לא אמיתיות כי הן רק מותחות את המשחק לצדדים ואז ה HUB למשל הוא אליפסי יש לאגים שלא קשורים לאינטרנט (נכנסתי לשרת הישראלי של ויגיימס) התזוזות של השחקן לפעמים רועדות בלי שום סיבה וזה עושה קצת סחרחורת אולי זה רק בגלל שהפאץ' עודכן אבל אם פעם השרת היה עולה לי בכמה דקות ספורות הפעם הספקתי להכין קפה, שירותים ועוד ועוד.. אה, וצריך להשמיד איזו תוכנה שנקראת פאנקבאסטר! העיפו אותי על האקינג!! פעמיים. זה היה שקוף כי הייתי מקום אחרון :-X
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים עריכה: התקנתי ויש בעיות. קודם כל מעבר מהמשחק לווינדוס לא מאפשר חזרה למשחק אלא למסך שחור הרזולוציות החדשות לא אמיתיות כי הן רק מותחות את המשחק לצדדים ואז ה HUB למשל הוא אליפסי יש לאגים שלא קשורים לאינטרנט (נכנסתי לשרת הישראלי של ויגיימס) התזוזות של השחקן לפעמים רועדות בלי שום סיבה וזה עושה קצת סחרחורת אולי זה רק בגלל שהפאץ' עודכן אבל אם פעם השרת היה עולה לי בכמה דקות ספורות הפעם הספקתי להכין קפה, שירותים ועוד ועוד.. אה, וצריך להשמיד איזו תוכנה שנקראת פאנקבאסטר! העיפו אותי על האקינג!! פעמיים. זה היה שקוף כי הייתי מקום אחרון :-X לא שיחקתי בשרת הישראלי, אבל שיחקתי אתמול בשרתים בחו"ל. ואין לי את אף אחת מהבעיות שתיארת.
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים פאטץ' מעולה! "EA, תמיד לפנק לפנק לפנק...." עם היד עם היד :ylsuper: אני עכשיו גם יורד את הפאץ
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים סיימון, תנסה להתקין מחדש את המשחק פלוס הפאטצים. יש עכשיו תמיכה רשמית במסך רחבה, אבל היא לא מלאה. שדה הראיה עכשיו תואם לזה של מסך רחב, במקום CROP של ה-4:3 שהיה מקודם, אבל ה-HUD וה-minimap עדין של ה-4:3 ולכן הן מתוחות.ועדיין לא תקנו את זה שלפעמים נכנסים לשרת והדרגה ו\או הנשקים לא נטענים, או את זה שכמעט תמיד לא ניתן לדעת אה השם IP\פורט של השרת שאתה נמצא בו. ועוד כל מיני באגים מוזרים. ועכשיו גם אי אפשר לחזור מ-alt-tab.
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים תודה, זה מה שעשיתי בסוף. התקנתי מחדש את ה 5 דיסקים (חבילת דלוקס) ואת כל הפאצ'ים ועכשיו זה יותר טוב עדיין המסך הוא לא באמת רחב במשחק וכאמור alt+tab רצוי כבר לבצע quit נכנסתי קצת לשרת הישראלי ואני כזה NOOB לעומת bf1943 שאני בדר"כ מביס שם את כל הילדים
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים אני שואל שוב:יש לי בעיה בBF2..למרות שהתקנתי את הפאצים והכול, אני חושב שזה לא עידכן לי את המשחק, כי כשאני נכנס לסרברים זה מוצא לי בקושי עשרים עם פינג בשמיים אז משהוא לא בסדר..הכול מקרה, זה מה שמופיע לי במסך כניסה למשתמש למטה בצד - 1.1.2963-795.0זה הגרסא שכאילו יש לי עכשיו?תודה לעוזרים! אלון
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים אני חושב שכן.לי עם הפאטץ' האחרון כתוב: 1.5.3153-802.0(הפאטץ' האחרון זה 1.5)
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים התקנתי שוב את הפאטץ 1.41וזה עושה הכול חלק, וכותב שזה סיים להתקין בסוף.אבל זה עדיין לא מעדכן לי את המשחק!עזרה?
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים התקנתי שוב את הפאטץ 1.41וזה עושה הכול חלק, וכותב שזה סיים להתקין בסוף.אבל זה עדיין לא מעדכן לי את המשחק!עזרה?הפאץ האחרון זה 1.5, מלפני 3 ימים, אם אתה עם 1.41 לא מפתיע שאתה לא מוצא הרבה שרתים.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים ועדיין לא תקנו את זה שלפעמים נכנסים לשרת והדרגה ו\או הנשקים לא נטענים, או את זה שכמעט תמיד לא ניתן לדעת אה השם IP\פורט של השרת שאתה נמצא בו. ועוד כל מיני באגים מוזרים. ועכשיו גם אי אפשר לחזור מ-alt-tab.אין שום בעייה לחזור מ alt-tab ב 1.5.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.