עבור לתוכן

ריסטרטים פתאומיים במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היו לי בעיות ריסטרטים, הרצתי כל הלילה למשך 8 שעות בדיקה לזכרונות (memtest86) וזה מצא כ-10 ארורים.

לפי זה ניתן להסיק שהזכרונות לא טובים :| ?

דבר שני שחשבתי שיכול להוות את הבעיה זה הספק הדיי חלש שיש לי, חשבתי אולי יש לי נפילות וולטאג':

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295

הנה המפרט של המחשב כולו:

Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D

CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice

GFX: Gigabyte GeForce6800GT 256MB GDDR3 PCI-E

RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme

Case: Thermltake Soprano black + window

PS: Tt 400W

HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך אחריות?

פורסם
  • מחבר

ברור, אבל זה לא קורה לעיתים קרובות וגם אם אני אשאיר לבדיקה רוב הסיכויים שזה לא יעשה ריסטרט זה קורה פעם ב ויכול לקרות כל רגע

פורסם

שמע, יש לך זכרונות שעושים בעיות ב MEMTEST. תתחיל מזה - זו סיבה מספיק טובה להפעיל אחריות. לא חבל? שילמת על הזכרונות האלה הרבה כסף, וזו בהחלט יכולה להיות הסיבה לריסטרטים.

בנוסף, הספק די מאפן. בטח לא תומך אפילו ב ATX2. די חבל לשים כל כך הרבה כסף על רכיבים ולקחת ספק כזה. אבל, לא בטוח בכלל שהוא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה אני אשלח את הזכרונות לספק שיחליף אותן אני מקווה שזו הבעיה

פורסם

אני במקומך הייתי מתייצב עם כל המערכת איפה שקניתי היות ויתכן והבעיה אינה מהזכרונות. שיבדקו את הזכרונות על המערכת שלך ואם יש צורך גם יחליפו מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

אני במקומך הייתי מתייצב עם כל המערכת איפה שקניתי היות ויתכן והבעיה אינה מהזכרונות. שיבדקו את הזכרונות על המערכת שלך ואם יש צורך גם יחליפו מה שצריך.

אני עובד במקום שבו קניתי ת'מחשב :-X

אני יודע איך בודקים במעבדות כי אני בעצם טכנאי בקיצור זה באמת הזכרונות השאלה פה אם הספק עצמו של הרכיבים יראה ת'תקלה אני אשלח את זה בכל אופן

פורסם

שמע, אולי זאת בעיית תאימות ללוח, אולי המתח לא נכון לזכרונות, אולי הלוח לא בסדר, אולי הספק לא מספק למערכת מתח יציב ומפה הכל, אולי בעיה עם התוכנה של MEMTEST. אפשר להמשיך ולעשות פינג פונג מפה ועד אחרית הימים. צריך לקחת את המערכת, להתחיל לשחק עם הרכיבים, להעביר אותה MEMTEST ו S&M ו PRIME95 ב BLEND ואולי איזה BURN עם הסנדרה ולמצוא מאיפה הבעיה.

ובכל מקרה הייתי נותן למערכת הזאת את הספק המגיע לה.

פורסם
  • מחבר

יש טעות בדבריך, הזכרונות שלי הם BH5

פורסם

OK, אבל בכל זאת כדאי שתקרא את כל מה שכתוב שם לגבי ביוסים וכדו'...

פורסם
  • מחבר

שמע אני עכשיו הולך לעבודה אני אקח איתי את הזכרונות ואני אשים אותם על מחשב אחר עם לוח אחר אם אני בכל זאת אקבל ארורים בmemtest הזכרונות דפוקים, תודה רבה לך על העזרה =] ואני אעדכן פה בת'רד מה נסגר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים