עבור לתוכן

גוגל דסקטופ ס'רץ - פשוט מדהים

Featured Replies

פורסם

הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן :kopfpatsch:

אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שאתה בא לתת ביקורת חיובית...

פורסם

חחחח גם אני הייתי בטוח!...

פורסם

me 2. its really 1.3 gb or just what the add/remove at the controll panel said?

פורסם

הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן :kopfpatsch:

אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.

איך הגעת ל1.34 ?!

פורסם
  • מחבר

זה יכול להתפרש לשני אופנים למרות שזה היה במודע.

אה כן, מה שה ADD REMOVE אומר זה עבודה בעיניים!

אתם מוזמנים לבדוק את ה Local Settings\Application Data\Google

נראה שזאת התרמית הגדולה של המאה!!!

ואיך עליתי על זה תשאלו. אז ככה כל כמה ימים אני שם לב שכונן C שלי הולך ומצטמצם בלי שאני אעשה בו שינויים, חיפשתי חישפתי ואף פעם לא מצאתי, עד שהיום הוא ירד מסף הגיגה ואז קיבלתי את הכריז והתחלתי להיכנס בעובי הקורה.

פורסם

בטח יש לך ה-מ-ו-ן קבצים על המחשב, תביא בחשבון שהוא צריך לאנדקס את כולם, אבל זה באמת נפח לא יאמן.

דרך אגב, מה שיותר לא יאמן זה שלאחרונה עשיתי ניקוי קבצים לא רצויים של כונן C (דרך קליק ימני -> מאפיינים -> ניקוי) וראיתי שיש שם קבצים לא נחוצים בנפח של יותר מ שלוש גיגה, וכן, לאחר ניקוי בכונן התפנו 3 וחצי ~ ורבע גיגה.

פורסם
  • מחבר

בטח יש לך ה-מ-ו-ן קבצים על המחשב, תביא בחשבון שהוא צריך לאנדקס את כולם, אבל זה באמת נפח לא יאמן.

דרך אגב, מה שיותר לא יאמן זה שלאחרונה עשיתי ניקוי קבצים לא רצויים של כונן C (דרך קליק ימני -> מאפיינים -> ניקוי) וראיתי שיש שם קבצים לא נחוצים בנפח של יותר מ שלוש גיגה, וכן, לאחר ניקוי בכונן התפנו 3 וחצי ~ ורבע גיגה.

יש לי המון קבצים אבל בו נשים דברים בפרופורציה... מילא אם הוא היה עובד כמו שצירך אבל הדפקט הזה לא יודע למוצא קובץ את מחפשים חלק ממילה, למשל בשם של קובץ יש "הדברים" ואנו נחפש "דברים" אז הוא לא ימצא.

פורסם

יש לי המון קבצים אבל בו נשים דברים בפרופורציה... מילא אם הוא היה עובד כמו שצירך אבל הדפקט הזה לא יודע למוצא קובץ את מחפשים חלק ממילה, למשל בשם של קובץ יש "הדברים" ואנו נחפש "דברים" אז הוא לא ימצא.

אם אתה כ"כ לא מרוצה ממנו אז יאללה לז-ב-ל.

פורסם
  • מחבר

אם אתה כ"כ לא מרוצה ממנו אז יאללה לז-ב-ל.

ידידי לזבל כבר היה בבוקר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים