פורסם 2005 ביולי 1020 שנים זאת לא הבאפי המקורית, נכון?או שאני מסטול, וזאת אכן היא?אני מסטול אבל אני עדיין מזהההיא משחקת בסדרה אבל זאת לא היא
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים ..... כי סול המטבע הפרוי, הוא יקר יחסית וכל 1.4 סול = 1 ש"ח, כך שלא כל שטר שווה את המאמץ..נראה לי שאתה מתבלבל , הוא אמר "איי פארו" , אמנם אין לי מושג איפה זה אבל בפרו האיים התיירותים היחידים שאני מכיר עשויים מקש ונמצאיים באגם ענק ליד עיר בשם פונו, ואחריי שלוש שעות בדיוק נמאס מהם ככה שלא נראה לי ש1300$ זה מחיר מוצדק בשביל לטוס אליהם.יכול בהחלט להיות שיש משהו שאני לא מכיר , אבל כדאי לך לבדוק כדי למנוע אי הבנה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים היא לא נראת כל כך קטנה.... באפי נראת יותר קטנה ממנה(ועוד שהיא רק סיימה תיכון).אני לא רואה את זה כל כך.. אני רואה ANGEL בערוץ 3.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אוי, הבורות... :'(זאת דון, אחותה הקטנה של באפי.בעע מי רואה את החרא הזה?אפקטים ותסריט בשקל.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים בעע מי רואה את החרא הזה?אפקטים ותסריט בשקל.מי רואה בשביל אפקטים ותסריט....רואים בשביל דון(מישל טרכטנבורג-או משהו כזה)
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר נראה לי שאתה מתבלבל , הוא אמר "איי פארו" , אמנם אין לי מושג איפה זה אבל בפרו האיים התיירותים היחידים שאני מכיר עשויים מקש ונמצאיים באגם ענק ליד עיר בשם פונו, ואחריי שלוש שעות בדיוק נמאס מהם ככה שלא נראה לי ש1300$ זה מחיר מוצדק בשביל לטוס אליהם.יכול בהחלט להיות שיש משהו שאני לא מכיר , אבל כדאי לך לבדוק כדי למנוע אי הבנה.חחח.. חיפשי עכשיו, זה בכלל שייך לדנמרק כמו שגירנלנד שייכת לדנמרק..http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%99_%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%95טוב, אז אני אשלח לך מה אני מחפש מדנמרק בערב..ומספיק לדבר עליה ועל באפי ואנג'ל וביפ... זה כבר מעצבן..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי שטרות ממדינת ישראל, אני יכול להביא לך 2 של עשרים ותעגל לי לחמישיםיש לי 10,000 ליי רומניים, אני אתן לך אותם בחינם אם תבוא לאסוף
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים יש לי כמה כאלה אני מוכן להביא לך אותם בתמורה לטיילת באשקלון[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר יש לי כמה כאלו איפשהו בבית, אם תבוא לאסוף אותם תקבל אותם חינם אשמח מאוד לקבל את השטרות.. איפה אתה גר? ואנשים אפ'חד לא טס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.