פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר אנשים קצת נסחפתם לא? חדל אש בבקשה,בקשר לטורקיה אני אשלח לכם הודעה פרטית מאוחר יותר.בקשר לזאת מיורוטריפ היא כוסית בעלת שם מסובך, קלטנו. בקשר לאוף טופיק בדיון האוף טופיק שלי, היה משעשע אבל מספיק בבקשה.בקשר לגיימר אכן מקום מתאים לספאם..בקשר ללישכת גיוס אולי איזה סנדוויץ מהבקו"ם.זהו, סכמתי את כל מה שקרה בדקות האחרונות פה בת'ראד, אז אנא לחזור לנושא הת'ראד...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר אני טס לשוויץ בקרוב, רוצה משהו? כן! אין להם יורו, מתי אתה טס? תתחבר לאיסיקיו הכנסתי אותך לאיסיקיו שלי, שלי זה 94736333. טס לאיי פארו בקרוב מאוד...........חוזר עוד חודש........ מאוד מגניב! מתי אתה טס? אני אברר בידיוק, ישך איסיקיו? או לשלוח לך פשוט ה.פ?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אני כבר ישלח לך הודעה אם אני יסע בסוף ,לא סגור עדיין,ביררתי כבר בסוכנות נסיעות , כשאני יחזור עם כמה שטרות אני ישלח לך ה.פ..........
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר אני כבר ישלח לך הודעה אם אני יסע בסוף ,לא סגור עדיין,ביררתי כבר בסוכנות נסיעות , כשאני יחזור עם כמה שטרות אני ישלח לך ה.פ.......... סבבה, אם תוכל להודיע לי בטווח זמנים הבא: אחרי שהחלטת שאתה טס - ולפניי שאתה אתה טס... כך אוכל לשלוח לך ביוק איזה שטר אני מחפש, כי סול המטבע הפרוי, הוא יקר יחסית וכל 1.4 סול = 1 ש"ח, כך שלא כל שטר שווה את המאמץ.. תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.