פורסם 2005 ביולי 1020 שנים הcpu לא מעניין אותידיברתי על הcommit charge שמראה כמה זיכרון משומש מתוך כמהותבדוק את זה ששום דבר כמו אקספלורר לא עובד
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר הcpu לא מעניין אותי דיברתי על הcommit charge שמראה כמה זיכרון משומש מתוך כמה ותבדוק את זה ששום דבר כמו אקספלורר לא עובד 145012K/886696K זה ששום אקספלורר לא עובד,אגב איך אני בודק אם יש לי דרייברים של צ'יפסט?כי מאז שפירמטתי התקנתי רק את הדרייברים של הכ"מ ושל הכרטיס קול...
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אני מנחש שזה 140 מתוך 860איזה ווינדוס יש לך? 98,me, winxp home, winxp pro?נגיד xpאז כנס לפהhttp://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=823&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21החלק הראשון הוא עידכון ביוסאם יש לך acrobat reader אתה יכול לצפות בקובצי pdf לראות את התיקונים שמוצעים בעידכון ביוסהחלק השני הוא דרייבריםו intel chipset driver נמצא אחרון שםחלק שלישי זה אתה לא צריך
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר אני מנחש שזה 140 מתוך 860איזה ווינדוס יש לך? 98,me, winxp home, winxp pro?ווינדוס XP יש לי PROלעשות את מה שאמרת ? העידכון הזה לביוס ולאינטל צ'יפסט דרייבר? כי לא נראה לי שיש לי דרייבר לצ'יפסט..רגע רגעלהוריד Intel® Express BIOS update [PTAP08EB.EXE] ואת ה Intel Iflash BIOS update [PTAP08IB.EXE]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.