עבור לתוכן

גם כבשים יודעות להתאבד...

Featured Replies

פורסם

כבשה אחת נפלה מצוק , זה עצוב . כבשה אחת קפצה מצוק , זה גורם לך להרים גבה . עדר כבשים רץ וקופץ מצוק ? מה שמו להם באוכל ? טריפים ? LSD ?

כבשים אכולי סרטים , איך שלא תסתכל על זה . שום כבשה שפויה במוחה לא תלך מרצונה ותיפול מצוק . יש גבול להיגיון . רוצה למות ? היא כבר תמצא את הפינה שלה . אבל התאבדות המונית של כבשים ... עם כל הכבוד , ויש הרבה , לחיות מכל הסוגים וכל המינים , אותי זה קרע מצחוק .

משהו שם מסריח . או הרעלה , או ניסוי מדעי חסוי של הממשל . כבשים לא מתאבדות סתם ככה .

אני מקווה שברור לך שהן לא באמת התאבדו...

כבשה אחת עשתה צעד אחד יותר מדיי, איבדה שיווי-משקל ונפלה... כל הכבשים הלכו אחריה כי ככה זה כבשים - הולכות בעדר. ככה זה. אף פעם לא ראית כבשים ? בדיוק כמו נמלים שהולכות בדיוק באותו מסלול.

ובלי קשר - זה באמת מצחיק.

• תגובות 47
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על כבשים ויצורים לא מזיקים אחרים לא כותבים שירים, כותבים שאלות קיומיות ושיטים בסגנון.

פורסם

טוב אני עוד אחשוב על זה, פשוט קשה לכתוב על כבשה.

יש שירים שאני וחבר ממש טוב שלי, הוצאנו שירים ממש טובים ביחד.

השיר הראשון קראו לו: דבר ביזנס מילים, נכון נשמע ממש דפוק אבל זה לא.

אני לא מדבר על שירים ... אני מדבר על תחביר . בן כמה אתה ?

פורסם

עדיף שזה הייה בפרטי.

פורסם

אני מציע לך לעזוב קצת את המחשב , לקרא קצת ספרים , ולבקר את המורה ללשון שלך כמה פעמים .

להזיק זה לא יזיק .

פורסם

ובבקשה תעשה משו עם ה Avatar, צורם בעיניים משו.

פורסם

אתה מתכוון עלי?, כל אופן אני לא ממש בזמן האחרון מול המחשב נתתי לעצמי קצת נחת ממנו.

פורסם

אתה מתכוון אלי?, בכל אופן , בזמן האחרון אני ממש לא מול המחשב , נתתי לעצמי קצת נחת ממנו.

אני מדבר על זה , לא שאני בא לחנך אותך , אבל אם תסתכל עוד כמה שנים קדימה ... אתה תהיה בבעיה , עדיף להציק לך על זה עכשיו , מאשר בגיל 21 , אחרי צבא , עם יכולת ביטוי בכתב ברמה של מישהו בן 12 .

פורסם

שמע אני לא נעלב ממילה ממה שאתה כותב, פשוט רק רד ממני, אני מקבל חלק ממה שאתה רושם.

והשגיאות כתיב האלה בגלל המקלדת שלי שהיא מקלדת אם מקשים אלכסונים, שלא ממש נוח לי איתה.

פורסם

שמע אני לא נעלב ממילה ממה שאתה כותב, פשוט רק רד ממני, אני מקבל חלק ממה שאתה רושם.

והשגיאות כתיב האלה בגלל המקלדת שלי שהיא מקלדת עם מקשים אלכסונים, שלא ממש נוח לי איתה.

;D :P

פורסם

אגב בשביל iiB, הינא ההסבר, היתה לי מקדלת אלכסונית שהיא מסוג מקצת שונה ממקלדת רגילה שאתם מכירים כנראה, אחי שבר לי אותה, ועכשיו אני אם המקדלת הרגילה, אחרי שהייתי שנתיים אם המקדלת האלכסונית הזאתי, וקשה לי עדיין להתרגל למקלדת הרגילה, אז אני לא איזה אנלפבט.

פורסם

אגב בשביל IIB, הינא ההסבר, היתה לי מקדלת אלכסונית שהיא מסוג מקצת שונה ממקלדת רגילה שאתם מכירים כנראה, אחי שבר לי אותה, ועכשיו אני אם המקדלת הרגילה, אחרי שהייתי שנתיים עם המקדלת האלכסונית הזאתי, וקשה לי עדיין להתרגל למקלדת הרגילה, אז אני לא איזה אנלפבט.

טוב דיי.

פורסם

אם תסביר לי מה ההבדל בין החלפת מקלדת לשגיאות ב-ע\א אני אודה לך..

פורסם

אגב בשביל iiB, הנה ההסבר, היתה לי מקלדת אלכסונית שהיא מסוג מקצת שונה ממקלדת רגילה שאתם מכירים כנראה, אחי שבר לי אותה, ועכשיו אני אם המקלדת הרגילה, אחרי שהייתי שנתיים עם המקלדת האלכסונית הזאתי, וקשה לי עדיין להתרגל למקלדת הרגילה, אז אני לא איזה אנלפבת.

פורסם

ועכשיו התיקון המלא:

אגב בשביל iiB, הנה ההסבר, היתה לי מקלדת אלכסונית שהיא מסוג מקצת שונה ממקלדת רגילה שאתם מכירים כנראה, אחי שבר לי אותה, ועכשיו אני עם המקדלת הרגילה, אחרי שהייתי שנתיים עם המקלדת האלכסונית הזאת, וקשה לי עדיין להתרגל למקלדת הרגילה, אז אני לא איזה אנלפבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים