פורסם 2005 ביולי 920 שנים אוקיי לפני בערך כחודש קניתי A-DATA 512 RAM VT , עכשיו אמרו לי להוציא את הסטיק של ה 256 כי אם אני ישים שתי זכרונות מחברות שונות אז המהירות תרד,האם כדאי לשים את הסטיק של ה - 256 ? תודה
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אם שניהם באותה מהירות ואלה שני הזכרונות היחידים שלך אז אין סיבה שהמהירות תרד
פורסם 2005 ביולי 920 שנים כמו שנאמר המהירות יורדת רק עם הם במהירות שונה חברה לא משנה מהירות או מספר סטיקים
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר אם שניהם באותה מהירות ואלה שני הזכרונות היחידים שלך אז אין סיבה שהמהירות תרדאז זהו שאני לא יודע אם הם באותה מהירות,איך אני בודק?
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אם הזכרון מחובר למחשב אז אפשר באוורסט www.lavalys.com ואם לא תבדוק אולי כתוב על הסטיק או לחילופין תחבר אותו ותבדוק
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא מומלץ לחבר, כי ה-A-DATA יעבוד במהירות שעון של 266Mhz ולא ב-400Mhz (זוהי מהירותו, לא?).חוץ מזה, מנסיון, ערבוב של סוגי זכרון שונים, בעיקר זכרונות ג'נריים עם זכרונות של חברות מוכרות - יכול לגרום למצב של אי תאימות בין הזכרונות ולגרום למחשב ליפול.זה מה שקרה כשהוספתי 512MB RAM של A-DATA לשתי סטיקים ג'נריים של 256.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר לא מומלץ לחבר, כי ה-A-DATA יעבוד במהירות שעון של 266Mhz ולא ב-400Mhz (זוהי מהירותו, לא?). חוץ מזה, מנסיון, ערבוב של סוגי זכרון שונים, בעיקר זכרונות ג'נריים עם זכרונות של חברות מוכרות - יכול לגרום למצב של אי תאימות בין הזכרונות ולגרום למחשב ליפול. זה מה שקרה כשהוספתי 512MB RAM של A-DATA לשתי סטיקים ג'נריים של 256. טוב,סבבה תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.