פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר Milk-Inc ההודעה הזאת עלתה לי לפני יומיים ולפני כמה דקותאולי זה בגלל עומס ?
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אחרי החלפת לוח אם חייבים להתקין ווינדוס מחדש... למזלך הווינדוס בכלל עלה, בדרך כלל הוא נותן ישר שגיאה, מה שמחייב להתקין ווינדוס מחדש בכל מקרה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים אתם גם יכולים להסביר לו למה אתם יודעים .... הסיבה לכך שממליצים להתקין מחדש חלונות כאשר אתה מחליף לוח אם היא שהמון דרייברים מותקנים אצלך בווינדוס וכולם קשורים ללוח האם כאשר הווינדוס שלך זיהה לוח אם חדש נוצרו לך ככל הנראה התנגשויות וקצבים שנפגמו במהלך התהליך והווינדוס יציב ככל שיהיה : לא יתמודד עם השינויים הללו...
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר אחים שלי תבינו אני לא כמו כל חברי הפורום שקונים את החלקים ומרכיבים ומסדרים הכל בביתאני לא מבין בכל הדברים האלה אז אני שולח למעבדה ושם מסדרים לי הכל
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים קיצור ולענין כאשר החליפו לך את הלוח אם כנראה לא החליפו באותו הלוח (לוח מלפני כמה שנים כבר אי אפשר למצא היום) את הוינדוס התקינו על הלוח הישן לפני שהוא התקלקל כלומר היא מכירה אותו ויש לה דיברים שמותאמים ללוח הישן. הדבר היחידי שיש לך לעשות הוא להתקין מחדש את הוינדוס ובמקרא שלך לקחת שוב את המחשב לתיקון או למצא חבר שכבר התקין וינדוס ואם יש לך אומץ להתקין לבד זה לא מאוד מסובך אם יש לך דיסק מקורי . כמובן שכל התוכנות שכבר התקנה לא יהיו שם לאחר ההתקנה מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.