פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר תודה לכולם מה הטמפ' של המעבד ושל הלוח? ב 1.6v vcore יציב 24/7 על 3.15ghz אלו הטמפרטורות המומצועות : pwmic - 37c chipset - 40 cpu - minus 20 המארז הוא pc-60 של lian li, הוא נחתך בחלק התחתון ובגב כדי שיכנס לערכת הקירור, הבאתי מחו"ל חלון של pc65 , החזית של הקירור יושרה והמארז קובע למערכת קירור גז - לא בניתי ואני לא יכול לבנות מארז כזה לבד [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 920 שנים 9K בסנדרה.. כולי מזיל ריר אבל מה סייימת את המארז!? לא סיימת כלום.. אתה צריך להביא פנלים כסופים של LIANLI וזהו! המחשב מושלם 8) אני מדבר על אלה http://www.xoxide.com/si5undrco.html מכונה מטורפת בנית לך שם.. אני לא רואה אף אחד שנותן לך בראש בזמן הקרוב
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר המעבד שלך רותח ליאור... מה, הוא פולט כבר 200W.... לא רותח - קפוא מור, זה המונח המתאים יותר ;D לא מדדתי אותו עדיין אבל הוא אמור להגיע למספרים שאמרת בעומס.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מספר השיאים לשבור הולכת ומצטמצמת מבחינתך - איזה עוד הפתעות אתה מתכנן עבורנו ?ועוד דבר מתי אתה מתכנן להתקין מערכת Cascade תלת שלבית או משהו ? (כי לא תסתפק בקירור גז פשוט)
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר מספר השיאים לשבור הולכת ומצטמצמת מבחינתך - איזה עוד הפתעות אתה מתכנן עבורנו ?ועוד דבר מתי אתה מתכנן להתקין מערכת Cascade תלת שלבית או משהו ? (כי לא תסתפק בקירור גז פשוט)אני מקווה להשיג עוד כמה נקודות ולעבור את ה 100k ב aqua mark ובקרוב ;Dחוץ מזה יש כמה רעיונות כמו וקסקייד הוא אחד מהם, אבל זה לא דומה וקרוב לסינגאל שאני משתמש בו וגם לא בדיוק תלוי בי למען האמת, ואם זה יקרה - זה יקח המון זמן - והמון שיעורי בית, לא רוצה לירות באוויר שטויות על 3 מדחסים אין על מה לדבר לפחות כרגע.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים פפפ,גדול אני אפילו לא יכול לאכול ת'אבק שלך עם הpc2700 שלי LOL אני מניח שרשמית אתה בעל המערכת החזקה בישראל... מגניב,רק תמשיך לשבור שיאים ולהעלות את הרמה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מחבר מעבר ל-SLI לא מתוכנן? אולי , אבל לא מגלים הפתעות ;D כרגע אני רוצה 100k עם כרטיס בודד, זה מה שיש בינתיים: [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 920 שנים מי אתה מעדיף את הרד ליין או את ה FF ??^^^מאיפה הבאת את הDD5+ ??מה אתה אומר עליו ???לגעתי פשר איזה קירור מים לכרטיס מסך ...ואז אתה תגיע ל 100K
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.