פורסם 2005 ביולי 820 שנים סחורה מצויינת .. ואני מרוצה מהלדים מאוד ! ובקרוב בימים הקרובים אני אמור להזמין עוד ... !!
פורסם 2005 ביולי 820 שנים חברים RazorJunior הוא אחלה בן אדם אני קניתי ממנו גם סחורה והכל מצויין וחוץ מזה אם יש לכם בעיה תדברו איתו הוא אחלה של בן אדם בקיצור הוא בן אדם ששווה לעשות איתו עסקים :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אמנם לא הזמנתי ממנו לדים,אבל אני יכול להגיד לכם שהוא בנאדם ישר !!! אפשר לסמוך עליו .
פורסם 2005 ביולי 820 שנים גם אני קניתי ממנו לדים זה היה רק 10 אבל הם היו מעולים...ודקל באמת בנאדם טוב...ואפשר לסמוך עליו!!!וגם אני יעשה עוד הזמנה יותר גדולה בקרוב...בקיצור שווה לעשות איתו עסקים...!!!
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אני הולך לקנות ממנו בימים הקרובים אני רק מחליט על עיצוב של הפרויקט שלי ואני מזמין..
פורסם 2005 ביולי 920 שנים אפשר לראות את כל הפרטים פהאחרת בשביל מה יש טריידזון? ) http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2115 אם יש עוד שאלות, או כל דבר אחר - אפשר לבוא אלי בהודעות פרטיות. תודה לכל מי שהגיב בתרד!
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא יצא לי לקנות ממנו אבל הוא אחלה של בן אדם חביב מאוד :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.