עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנת צורב DVD

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב DVD דגם GSA-4163B של LG, אבל הוא בא בלי שום דבר. אין לי דיסק התקנה ואני לא מוצא שום דרך להתקין אותו מהאינטרנט או מהמחשב. כשאני מנסה להתקין דרך add hardware זה מבקש דיסק התקנה או קובץ התקנה.

מישהו יכול לעזור לי להתקין?

פורסם

בדיוק הצורב שיש לי...

תודק, הוא בא בלי דרייברים, אבל אין צורך בשום התקנה, ה-Windows XP מזהה אותו בלי בעיה.

אין את האייקון של הכונן ב'מחשב שלי'?

פורסם
  • מחבר

אין את האייקון. כשזה מחפש אחר חומרה חדשה שהוספה למחשב ולא הותקנה עדיין, זה מוצא את הצורב הזה אבל לא מצליח להתקין אותו... חיברתי אותו כמו שצריך וזה מזהה שיש את הכונן, אבל הוא לא מותקן משום מה.

פורסם

נסה לשחק עם הג'אמפרים.

גם לי היו כמה בעיות בגלל שיש לי עוד כונן DVD בנוסף לצורב.

תשנה בביוס שההארד דיסק יהיה Primary Master והצורב יהיה Secondery ותג'מפר את הכונן (אם יש לך) ל-Slave.

פורסם

נסה לשחק עם הג'אמפרים.

תשנה בביוס שההארד דיסק יהיה Primary Master והצורב יהיה Secondery ותג'מפר את הכונן (אם יש לך) ל-Slave.

מה לעזאזל הקשר לג'מפרים? הוא אומר לך שווינדוס מבקש דרייברים...

ניסית לשים לו את הדיסק של הווינדוס?

פורסם

זה שהצורב בא בלי דיסק התקנה לא אומר שאין באתר של LG דרייברים להורדה..... חפש באתר שלהם תדגם של הצורב שלך ותבדוק אם יש שם דרייברים..

נסה לשחק עם הג'אמפרים.

WTF??!! איך הגעת לזה?

פורסם

זה שהצורב בא בלי דיסק התקנה לא אומר שאין באתר של LG דרייברים להורדה..... חפש באתר שלהם תדגם של הצורב שלך ותבדוק אם יש שם דרייברים..WTF??!! איך הגעת לזה?

הוא לא אמר שהווינדוז מבקש דריברים

זה מה שקרה לי עם צורב אחר

אני יגיד לך בידיוק מה היה אצלי

אני משער שיש לך עוד כונן.

מה שקורה (ככה זה היה אצלי) שהכונן הראשי היה מאסטר, והצורב DVD שלי בא מג'ומפר כמאסטר. לכן הביוס והוינדוז לא זיהה.

מה שאתה צריך לעשות להעביר את הDVD לסלייב. פשוט צריך לג'אמפר אותו (אצלי זה היה להעביר תג'אמפר לאמצע, חפש בהוראות התקנה של LG בטח כתווב שם איזה מצב זה SLAVE)

אחרי זה כנס לביוס, ואיפה שכתוב סלייב מתחת לכונן הראשון תעביר למצב אוטו והוא אמור לזהות אותו.

אם זה לא עובד, משמע לא חיברת נכון

פורסם

הוא לא אמר שהווינדוז מבקש דריברים

זה מה שקרה לי עם צורב אחר

אני יגיד לך בידיוק מה היה אצלי

אני משער שיש לך עוד כונן.

מה שקורה (ככה זה היה אצלי) שהכונן הראשי היה מאסטר, והצורב DVD שלי בא מג'ומפר כמאסטר. לכן הביוס והוינדוז לא זיהה.

מה שאתה צריך לעשות להעביר את הDVD לסלייב. פשוט צריך לג'אמפר אותו (אצלי זה היה להעביר תג'אמפר לאמצע, חפש בהוראות התקנה של LG בטח כתווב שם איזה מצב זה SLAVE)

אחרי זה כנס לביוס, ואיפה שכתוב סלייב מתחת לכונן הראשון תעביר למצב אוטו והוא אמור לזהות אותו.

אם זה לא עובד, משמע לא חיברת נכון

בבקשה! מה אתם צועקים?

לשתינו הייתה את הבעיה...רוב הסיכויים שישנה התנגשות Master/Slave.

פורסם

מה אתם "צועקים"? הוא צודק, זה יכול מאוד להיות בעיה של התנגשות אם שני כוננים נמצאים על אותו הערוץ...

פורסם

הוא טען שהוא מוסיף אותו דרך ADD HARDWARE והוא מבקש דרייברים שאין לו. אז אלא אם הוא קצת מתבלבל, והוא בכלל לא מוצא את הכונן גם דרך ADD HARDWARE, אז זה באמת כנראה עניין של גמ'פרים.

השלב הראשון זה לבדוק בBIOS אם הוא מזהה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים