עבור לתוכן

40 גיגה פשוט נעלמו ?

Featured Replies

פורסם

ברשותי כונן מיוחד שעליו אני שומר סדרות,משום מה מתוך כל התיקיות שהיו לי ששקלו ביחד 40 ומשהו גיגה,רק תיקייה אחת נשארה

הבעייה היא,שהכונן אכן מכיל את ה40 גיגה האלו,פשוט אני לא רואה ת'תיקיות , כאילו שבלעה אותן האדמה...

מצורפת תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אולי הם מופיעים אצלך בתור hidden files? כנס לאפשרויות תיקיה ותעשה שיהיה אפשר לראות את כל הקבצים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי,זאת לא הבעיייה.

פורסם

תפרמט

פורסם
  • מחבר

כן בטח,כי אני *רוצה* לאבד תקבצים האלה.... :s07: ::):bash:

פורסם

אולי זאת הבעיה שתמיד נסתרת מאיתנו...

חיבור כבלים פנימי שהשתחרר או משהו.

תכבה את המחשב

תנתק את הדיסק ותפעיל חשרה בלעדיו

אח"כ תכבה שוב, תחבר טוב, ותדליק... אולי זה יעבוד.

פורסם

תכבה את המחשב

תנתק את הדיסק ותפעיל חזרה בלעדיו

פורסם
  • מחבר

תכבה את המחשב

Nה?

אל אני אמרתי שאני כן יכול להכנס לתיקייה אחת שם..

פורסם

תנסה, מה איכפת לך? ממילא זה לא ייפתר אם תשב בחיבוק ידיים.

שנית, אולי זה איזה ווירוס או משהו, תוכנת ריגול מתוחכמת, ליתר ביטחון תסרוק.

הרעיון הוא לעבוד בשיטה של אלימינציה,משמע, אתה מעיף אחד אחד את כל הגורמים שלא קשורים לבעיה. דמיין את זה כמין CHECK LIST שאתה מוחק סעיף סעיף שיכל לעשות את זה.

אגב, תיזכר, מה בדיוק עשית (או מישהו אחר עשה במחשב שלך) באותו זמן שהבעייה הופיעה לראשונה?.

פורסם

נשמע כמו הרדיסק שנמצא בתהליכי גסיסה (ראשוניים, אומנם), והקבצים ישבו על clusters פגומים ונמחקו.

תריץ scandisk על הכונן. אם פתאום תגלה שיש לך המון מקום פנוי - הלכו הקבצים (זה בסדר, ה-scandisk לא מחק אותם, הוא רק תיקן את המידע לגבי המקום הפנוי), וכנראה שההרדיסק ילך בעקבותיהם מתישהו בעתיד..

פורסם

aida 32

O_o

פורסם
  • מחבר

תנסה, מה איכפת לך? ממילא זה לא ייפתר אם תשב בחיבוק ידיים.

שנית, אולי זה איזה ווירוס או משהו, תוכנת ריגול מתוחכמת, ליתר ביטחון תסרוק.

הרעיון הוא לעבוד בשיטה של אלימינציה,משמע, אתה מעיף אחד אחד את כל הגורמים שלא קשורים לבעיה. דמיין את זה כמין CHECK LIST שאתה מוחק סעיף סעיף שיכל לעשות את זה.

אגב, תיזכר, מה בדיוק עשית (או מישהו אחר עשה במחשב שלך) באותו זמן שהבעייה הופיעה לראשונה?.

אני מעריך ת'עזרה,אבל כל מה שהצעת לא מתקשר לבעייה במידיוק,אלא בעיקיפין,אלו דברים שבד"כ קורים...(לא היית צריך להסביר לי מהי אלמינצינ בצורה מפורטת כל-כך חחח)

נשמע כמו הרדיסק שנמצא בתהליכי גסיסה (ראשוניים, אומנם), והקבצים ישבו על clusters פגומים ונמחקו.

תריץ scandisk על הכונן. אם פתאום תגלה שיש לך המון מקום פנוי - הלכו הקבצים (זה בסדר, ה-scandisk לא מחק אותם, הוא רק תיקן את המידע לגבי המקום הפנוי), וכנראה שההרדיסק ילך בעקבותיהם מתישהו בעתיד..

סביר במיוחד,בכל זאת מדובר בברקודה...:)

זהו,שבעבר הייתי צריך לפרמט ת'ווינ כל כמה ימים,כי הקלוסטרים היו רובם ככולם דפוקים אני מניח שזה קרה קורה ויקרה רק במחיצות עם נפח גדול(כמו זאת) שנמצאות בשימוש מסיבי,ובאמת הן היו מצויות בשימוש מאסיבי בזמן האחרון...

יש איזשהו כלי שפותר את זה?מבלי למחוק קבצים כמו שקורה בכלי של הווינ(מה שקורה הוא שממלאים כל סקטור לא תקין,כלומר שלא ניתן לקרוא\לכתוב ממנו\אליו,ב-0 מה שיגרור כמובן אובדן מידע - אני לא רוצה בזה!)

פורסם

תכבה את המחשב

ותראה שאתה מחבר טוב את הכבל נתונים!

פורסם

יש איזשהו כלי שפותר את זה?מבלי למחוק קבצים כמו שקורה בכלי של הווינ(מה שקורה הוא שממלאים כל סקטור לא תקין,כלומר שלא ניתן לקרוא\לכתוב ממנו\אליו,ב-0 מה שיגרור כמובן אובדן מידע - אני לא רוצה בזה!)

מה זאת אומרת? מדובר בפגיעה פיזית בהרדיסק, לא בבעית תוכנה. אין פה "פתרון שמוחק ופתרון שלא מוחק"..

אני מניח שזה קרה קורה ויקרה רק במחיצות עם נפח גדול(כמו זאת) שנמצאות בשימוש מסיבי,ובאמת הן היו מצויות בשימוש מאסיבי בזמן האחרון...

זאת הנחה מוזרה.. זה ממש לא נכון, אין שום סיבה שזה יקרה (יש לי מחיצות באיזור ה-200GB) - מדובר בכשל פיזי של ההרדיסק ואתה יכול להחליף אותו במידה והוא עדיין באחריות.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? מדובר בפגיעה פיזית בהרדיסק, לא בבעית תוכנה. אין פה "פתרון שמוחק ופתרון שלא מוחק"..

זאת הנחה מוזרה.. זה ממש לא נכון, אין שום סיבה שזה יקרה (יש לי מחיצות באיזור ה-200GB) - מדובר בכשל פיזי של ההרדיסק ואתה יכול להחליף אותו במידה והוא עדיין באחריות.

טעות בכפך...

השתמשתי ביוטיליטי של הווינ,הוא תיקן כמה כניסות אבטחה(רק היום,רק במייקורוסםט...חח)ועוד כל מיני - והפלא ופלא התיקיות פשוט שבו להן...

איך אני יכול למנוע את הישנות המצב בעתיד?אולי לצמצם למחיצות קטנות יותר,כי במחיצה אחרת,של 10 גיגה בערך שהייתה על הכונן,לא עברו שום תקלות או קלוסטרים דפוקים,כלום...

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים