עבור לתוכן

Battlefield 2. זה רק אני או שאין מה לעשות חוץ מconquest בSINGLE PLAYER?

Featured Replies

פורסם

הכל בכותרת.

הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?

פורסם

כן.

אלא אם יש לך משחק מקורי שבו אתה יכול לשחק ביותר מפות, ועם עד 64 שחקנים בו זמנים ברשת...

פורסם

הפעם באמת שמים לב שאת קמפיין הסינגל זנחו לטובת המולטי (כמו שצריך)... הסינגל פשוט מיותר במשחק הזה.

אני צריך להתאמן עוד קצת... כישורי ההנחתה שלי לא משו. ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפעם באמת שמים לב שאת קמפיין הסינגל זנחו לטובת המולטי (כמו שצריך)... הסינגל פשוט מיותר במשחק הזה.

אני צריך להתאמן עוד קצת... כישורי ההנחתה שלי לא משו. ;D

תגיד לי, המשחק הזה באמת ובתמים שווה קניה ?

אפשר להשוות את המולטי למשחקים ישנים גדולים כמו SOF2 או קוויק 3 שבהם אפשר להעביר מאות (ואולי אף אלפי במקרה שלי וקוויק 3) שעות בלי להשתעמם ?

פורסם

שווה גם שווה, כמו אחיו הצעיר - 1942...

אחד ממשחקי המולטי השולטים.

פורסם

גם לי יש את המשחק והוא משחק תותח רק חבל שאין הרבה מה לעשות חוץ מסינגל פלייר כי אין הרבה שרתים טובים.

יש לי את כל ה3 והם ממש מעולים.

פורסם

גם לי יש את המשחק והוא משחק תותח רק חבל שאין הרבה מה לעשות חוץ מסינגל פלייר כי אין הרבה שרתים טובים.

יש לי את כל ה3 והם ממש מעולים.

יש שרת ישראלי אחד טוב עם פינגים ממש נמוכים ואנשים נחמדים. האיפי הוא 80.179.153.17

ובקרוב גיימר יעלו שרת ראנקד.

פורסם

חובה שרת ranked ישראלי, הכי כיף לשחק בשרתים כאלה.

פורסם

תתכונן ל2 שרתי ראנקד ישראלים מגיימר!!!! :o :o :o

פורסם

לא הייתי מתלהב משרת עם שחקנים ישראלים, לא ממש כיף איתם :P.

אבל בהחלט עדיף מפינג של 150+.

פורסם

בהנחה שגיימר אכן ירימו שני שרתי Ranked, רמת השחקנים באותם השרתים תעלה פלאים. אחרי הכל, מי רוצה להישאר טוראי?... ::)

זה עוד אחד מהיתרונות העצומים של B.F 2, פשוט הברקה.

פורסם

לא "הברקה", זה קיים כבר הרבה שנים במשחקים אחרים

... לא סתם הרמה ב AAO כל כך גבוה :)

BF2 רק לקחו את זה חצי צעד קדימה עם עליה בדרגות של הפרופיל, שזה מגניב בהחלט :).

פורסם

בהנחה שגיימר אכן ירימו שני שרתי Ranked, רמת השחקנים באותם השרתים תעלה פלאים. אחרי הכל, מי רוצה להישאר טוראי?... ::)

זה עוד אחד מהיתרונות העצומים של B.F 2, פשוט הברקה.

אם כבר הזכרת את זה - מה הקריטריונים לפיהם עולים בדרגה? זמן משחק? זמן פיקוד? כמות הריגות? מדליות שצברת?

פורסם

אם כבר הזכרת את זה - מה הקריטריונים לפיהם עולים בדרגה? זמן משחק? זמן פיקוד? כמות הריגות? מדליות שצברת?

Global Score

שזהו שקלול של כמעט כל מה שאתה עושה במשחק. כובש דגלים, הורג, מחזיר חיילים לתחיה, מחלק תחמושת, מתקן כלי רכב וכו'..

למרות שיש מדליות/אותות שמבוססות על זמן + ניקוד, כאשר מדובר ב KIT (צלף, חובש וכו') או כלי רכב ספציפיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים