פורסם 2005 ביולי 720 שנים הכל בכותרת.הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים כן.אלא אם יש לך משחק מקורי שבו אתה יכול לשחק ביותר מפות, ועם עד 64 שחקנים בו זמנים ברשת...
פורסם 2005 ביולי 720 שנים הפעם באמת שמים לב שאת קמפיין הסינגל זנחו לטובת המולטי (כמו שצריך)... הסינגל פשוט מיותר במשחק הזה.אני צריך להתאמן עוד קצת... כישורי ההנחתה שלי לא משו. ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 720 שנים הפעם באמת שמים לב שאת קמפיין הסינגל זנחו לטובת המולטי (כמו שצריך)... הסינגל פשוט מיותר במשחק הזה.אני צריך להתאמן עוד קצת... כישורי ההנחתה שלי לא משו. ;Dתגיד לי, המשחק הזה באמת ובתמים שווה קניה ?אפשר להשוות את המולטי למשחקים ישנים גדולים כמו SOF2 או קוויק 3 שבהם אפשר להעביר מאות (ואולי אף אלפי במקרה שלי וקוויק 3) שעות בלי להשתעמם ?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים גם לי יש את המשחק והוא משחק תותח רק חבל שאין הרבה מה לעשות חוץ מסינגל פלייר כי אין הרבה שרתים טובים.יש לי את כל ה3 והם ממש מעולים.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים גם לי יש את המשחק והוא משחק תותח רק חבל שאין הרבה מה לעשות חוץ מסינגל פלייר כי אין הרבה שרתים טובים.יש לי את כל ה3 והם ממש מעולים.יש שרת ישראלי אחד טוב עם פינגים ממש נמוכים ואנשים נחמדים. האיפי הוא 80.179.153.17ובקרוב גיימר יעלו שרת ראנקד.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא הייתי מתלהב משרת עם שחקנים ישראלים, לא ממש כיף איתם . אבל בהחלט עדיף מפינג של 150+.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים בהנחה שגיימר אכן ירימו שני שרתי Ranked, רמת השחקנים באותם השרתים תעלה פלאים. אחרי הכל, מי רוצה להישאר טוראי?... : זה עוד אחד מהיתרונות העצומים של B.F 2, פשוט הברקה.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא "הברקה", זה קיים כבר הרבה שנים במשחקים אחרים ... לא סתם הרמה ב AAO כל כך גבוה BF2 רק לקחו את זה חצי צעד קדימה עם עליה בדרגות של הפרופיל, שזה מגניב בהחלט .
פורסם 2005 ביולי 820 שנים בהנחה שגיימר אכן ירימו שני שרתי Ranked, רמת השחקנים באותם השרתים תעלה פלאים. אחרי הכל, מי רוצה להישאר טוראי?... : זה עוד אחד מהיתרונות העצומים של B.F 2, פשוט הברקה. אם כבר הזכרת את זה - מה הקריטריונים לפיהם עולים בדרגה? זמן משחק? זמן פיקוד? כמות הריגות? מדליות שצברת?
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אם כבר הזכרת את זה - מה הקריטריונים לפיהם עולים בדרגה? זמן משחק? זמן פיקוד? כמות הריגות? מדליות שצברת?Global Scoreשזהו שקלול של כמעט כל מה שאתה עושה במשחק. כובש דגלים, הורג, מחזיר חיילים לתחיה, מחלק תחמושת, מתקן כלי רכב וכו'..למרות שיש מדליות/אותות שמבוססות על זמן + ניקוד, כאשר מדובר ב KIT (צלף, חובש וכו') או כלי רכב ספציפיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.