פורסם 2005 ביולי 720 שנים שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה...איזה צורב אתם ממליצים לקנות ומה מחירו?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים ^^^ :kopfpatsch: מה אתה ממליץ על צורב כזה ישן?! בקיצור ,כפי שכבר רשמתי בדיון הקודן שלך{מלפני חצי שעה ? NEC 3540 מחיר ממוצע 330 שח.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים Nec2510Aלי אישית אין אותו אבל אמרו לי שהוא טובבקשר למחיר אין לי מושגאם אין לך מושג אז למה סתם להטעות?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר סבבה תודה.יש לי שאלה שלא קשורה אבל האם אני יכול צרוב מספר סרטים של DIVX על דיסק של DVD (עם תרגום) ולראות אותם בנגן ?DVD
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אני צריך לקנות נגן DVD שקורא DIVX , השאלה איזה נגן אני יכול לקנות שהוא יוכל לקרוא כמה סרטי DIVX והתרגום שלהם על מדיה אחת של DVD...
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אני צריך לקנות נגן DVD שקורא DIVX , השאלה איזה נגן אני יכול לקנות שהוא יוכל לקרוא כמה סרטי DIVX והתרגום שלהם על מדיה אחת של DVD...כן.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מה שאני יודע גם ב-Prosound שנחשבים מאוד זולים אין בעיה לשים כמה DIVX שרוצים על דיסק אחד עם תרגומים... אבל תברר לפני שאתה קונה לגבי הצורב, היום קניתי את ה-NEC ND3540, עד עכשיו אין בעיות, הספקתי לעשות 2 צריבות, לא ראיתי תופעות מיוחדות, כמו שממליצים... צורב מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.