עבור לתוכן

אוברקלוק למעבד athlon xp 2000 +

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה...

חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בהאצת המחשב יש לי בעיות איתו בזמן האחרון וכבר החלפתי מאוורר לא פעם אחת אבל אחרי כמה זמן הטמפרטורה

מגיעה לי ל 60 מעלות כשבחודשים הראשונים שאני מתקין את המאוורר הוא עומד על 45 מעלות.... כרגע אני שוב צריך לקנות מאוור חדש וחשבתי

שכדאי לי לקנות משהו טוב וחזק ולא ב50 שקל כמו הקודם.. וגם היה לי רעיון שאם אקנה משהו טוב אוכל להאיץ אותו..

בעבר ניסיתי להאיץ אותו מהסטנדרט שזה 1.67 ל1.75 ויותר עם המאוור הסטנדרתי וכמובן שלא הרגשתי הבדל משמעותי..אבל הפעם אני רוצה לנסות

להגיע ל2.0 ועכשיו השאלות..

איזה מאוור אתם הכי ממליצים? ואיפה להשיג..

כשהאצתי את המחשב היה רשום לי בביוס 133 שזה הסטנדרת  והאצתי את זה ל44 -45 כשעברתי את

זה המחשב לא עלה ונכנס ישר לביוס... ויש גם את ה12.5X ושנגעתי בזה גם אותו דבר.. המחשב לא עלה

אז מה אני צריך לכוון שם בדיוק? ואיך?

המפרט שלי:

AMD athlon xp 2000 +

Asus A7S333 לוח אם

512 DDR

nVIDIA GeForce FX 5700 Ultra

Creative SB Live!5.1

HD-140GB

תודה!

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?. משהו? אחד מהשאלות?

פורסם

ה133 זה הבאס שלך

והמכפלה שלך היא 12.5\

כלומר 12.5X133=1660MHZ שיש לך כעת

ואתה כנראה צריך ליקנות קירור אבל ליפני זה תנסה פשוט להחליף את המישחה הטרמית שלו במישחה איכותית של AS5 שיש בKSP ב30 שקל

ואיזה זיכרונות יש לך ?

אולי הם מגבילים אותך

ואתה צריך כנראה לעלות את מתח הליבה והזיכרונות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..

ואיך אני מעלה את מתח הליבה והזכרונות?.. והכוונה שיקבלו יותר חשמל?. אם כן כמה יותר?

אני חושב שאחד הזכרונות שלי זה 333 MHZ ואחד 400 MHZ

2X 256... אני לא זוכר של איזו חברה.. אני חושב שהלוח אם שלי תומך גם ככה עד 333 אבל אני לא בטוח לא יודע איך

לבדוק את זה..

קניתי מאוורר של AMD ד"א מקורי והוא לא היה מתאים למחשב שלי הוא עבד על 3000 RPM כשהקודם היה על 4700 אפילו 5000 RPM

וזה מעצבן כי לא ראיתי שום דבר על הקופסא כמה סיבובים יש לו וסתם קניתי..

מצטער שלוכח לי הרבה זמן לענות אני פשוט לא בארץ ואין לי תמיד מחשב באזור..

תודה

פורסם

טוב שמע....

הלוח אם שלך הוא מבוסס על הצ'יפסט של SIS והם לא הכי מתאימים ל-OC.

הזיכרונות בטח גם איזה ג'נרים ולא יתנו לך להגיע רחוק.

השאלה היא מה הליבה של המעבד...

אם זה PALOMINO אז בכלל חבל על הזמן. אם זה Thoroughbred אז זה יותר טוב. תוכל לבדוק עם התוכנה CPU-Z , חפש אותה במדור ההורדות באתר.

בכל מקרה, את המכפלה של המעבד לא תוכל לפתוח כי לדעתי הלוח הזה לא פותח את המכפלה.....

לסיכומו של העניין: לא תוכל לעשות OC רציני.

לגבי קירור:

אני עם VANTEC AEROFLOW

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2580

הוא מצויין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים