פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אולי בגלל שהיוזר שממנו אתה מקבל את הקובץ לא יכול לשלוח במהירות יותר גבוהה?ופעם הבאה גלה קצת טקט, תמחוק את הקטע בתמונה בו רואים מה אתה מוריד.
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אנשים מתי תבינו שאין כזה דבר חרא תוכנה או להפךזה תלוי ממי אתה מוריד אם גבר אתם מדברים על תוכנה אני מציע קאזה לייט אין פירסומות קהילה ענקיתמה שיכול להיות טוב בתוכנה זה:קהילה גדולה משתמשים נחמדיםמשתמשים עם אינטרנט מהירהרבה קבצים מכך שיש הרבה אנשים
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים מה זה משנה שיראו מה שהוא מוריד? למי אכפת מה הוא מוריד?? סתם שאלה אני רוצה לדעת למה?
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים למה זה ככה ומה לעשות? פשוט אתה נפלת על קובץ שלא פופולרי, ואצל מי שאתה מוריד יש אינטרנט איטי... גם לי זה קורה לפעמים ולפעמים יש מהיריות שאף פעם לא ראיתי...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לפי מה שהבנתי הספידרמן צריך להיות "רואה בקלפים" לא? או שזה עוד סרט סקס עם כמרן...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים לפי מה שהבנתי הספידרמן צריך להיות "רואה בקלפים" לא? או שזה עוד סרט סקס עם כמרן... איך הבנת את זה?
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים כי אני בעצמי הורדתי את הקובץ הזה, זה רואה בקלפים, והספידרמן המקורי זה 3 חלקים כל חלק יותר מ 700 מגה... KUCK!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.