עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר את זה???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגידו מה אתם נפגרים מה הקשר ל לאקטרוניק בום?! מה הוא אשם שזה קרה?! זה קרה כתוצאה של שליוב של שתי לינקים! וזה ד"א מאוד מוזר צריך לבדוק את,אם אין לכם להגיד משהו חכם בקשר לתופע הזאת אז פשוט תשתקו!

יש צדיק בסדום!

תודה thedodx!

:xyxthumbs:

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש צדיק בסדום!

תודה thedodx!

:xyxthumbs:

:bash: :bash: :bash: :bash:

OT

אני עדיין לא מבין איך לא נעלו את הנושא הזה..:\

פורסם

תגידו מה אתם נפגרים מה הקשר ל לאקטרוניק בום?! מה הוא אשם שזה קרה?! זה קרה כתוצאה של שליוב של שתי לינקים! וזה ד"א מאוד מוזר צריך לבדוק את,אם אין לכם להגיד משהו חכם בקשר לתופע הזאת אז פשוט תשתקו!

לא, הוא לא אשם שזה קרה. הוא כן אשם שלא הזהיר. "הבדל בין שני הלינקים", עאלק. הוא לא יכול היה לכתוב "הלינק השני פותח המון פופאפים"? כל השאר שנכנסו בעקבותיו ידעו להזהיר.

איך זה קורה? זה קל. יש שתי אפשרויות:

או שהגדירו שמי שמגיע לתיקייה /t/http://yhbt.mine.nu/t באתר http://yhbt.mine.nu יקבל את הדף הזה (בסה"כ /t/http://yhbt.mine.nu/t היא תיקייה בדיוק כמו /community/ באתר הזה) או שהגדירו שכל מי שמגיע לתיקייה שלא קיימת יקבל את הדף הזה, כהודעת 404. בדיחה אידיוטית של בעלי האתר. Electric Boom נפל בפח וניסה להפיל איתו את כל מי שרצה לעזור לו, בין אם מטיפשות ובין אם מזדון. טוב הוא לא יצא מזה.

אגב לזה שהגדיר חסימת פופאפים של פלאשים, איך עושים את זה בפיירפוקס?

אם הייתי זוכר, כבר הייתי כותב את זה בתגובה המקורית :D ... התקנתי הרחבה, או בטח שילוב של כמה הרחבות, כי אני גם רואה את מס' הפופאפים שנחסמים (ככה ידעתי "מה הפסדתי"). אבל הדרך הפשוטה לחסום פופאפים כאלו, אליבא ד'גוגל, היא

To block pop-ups from plugins, open your Firefox 1.0 or 1.0.1 browser, type about:config in the address field. Right-click in the resulting config page somewhere and select New -> Interger.

Type privacy.popups.disable_from_plugins in the resulting dialog, hit OK, type 2 in the next dialog and you're all set.

This pref can actually take three values:

* 0: open allowed

* 1: the opened windows are treated as popups, but they're allowed to open (we limit the number of these types of popups)

* 2: the window is a popup, block it

פורסם
  • מחבר

אוף נו עוד אפס נפל מפגר שלא יודע קרוא וכתוב קורא לי אידיוט אני......... :pissed:

לא מזדון,בטח שלא מטיפשות,כפי שכבר אמרתי מלכתחילה,במקרה הדבקתי את הלינק פעמיים,רצתה יד הגורל וזה הוביל לאן שזה הוביל,אני רק רציתי לשאול אם מישהו מכיר תופעה דוה עם כתובת אחרת,אולי אפשר להגיע ככה לאתר צבאי סודי או משהו 8).

ציפיתי לסמיילים צוחקים,או ת'רד נחמד שיציג תופעות אחרות מעניינות,אבל לא....מה פתאום,יש כאן יותר מדי כסילים שדילגו על יסודי ישר לכאן שמצאו להם שעיר לעזאזל :pissed::nono:.

אז לכל הכסילים למיניהם(מה כבר אתם יודעים עלי שאתם קוראים לי טיפש וכד'?...)

FU

פורסם

מה אתה מבלבל תמוח

אתה ידעת טוב מאוד מה יקרה...

התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים.

מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים?

אנחנו לא יודעים אם אתה דפוק או לא, אבל התנהגותך בתארד מראה שאתה לא אחראי בכך שאתה מפרסם כאילו לינקים.

וכל הזמן אתה סותר את עצמך...

פורסם

אלקטריק בום אני לא יאמר עליך את כל מה שיש לי לאמר, אבל תעשה משהו אחד בסיסי.

תערוך את ההודעה שלך ותודיע מה בדיוק מצפה להבאים כי אני לא עברתי על התגובות ופשוט נגעלתי והמעבד שלי הגיע ל-100 אחוז :pissed:

פורסם
  • מחבר

מה אתה מבלבל תמוח

אתה ידעת טוב מאוד מה יקרה...

אנחנו לא יודעים אם אתה דפוק או לא, אבל התנהגותך בתארד מראה שאתה לא אחראי בכך שאתה מפרסם כאילו לינקים.

וכל הזמן אתה סותר את עצמך...

איך בידיוק?

בכך שבא לי לסטור לכסילים כמוך?כסיל זו מילה כל-כך נחמדה...

יש עכשיו אזהרות,כולכם עזרתם להציל חפים מפשע,בדרך גם מצאתם מישהו שתוכלו סוף סוף בחייכם לקרוא לו טיפש - עלו והצליחו...

פורסם

עצוב פשוט עצוב, גם על הבן אדם שיצר תדבר הזה וגם על זה שפרסם את זה ...

אלקטריק , דיי לנסות לכסות תתחת שלך , לא הלך , תתנצל , תערוך תהודעה שלך (לא האזהרה העלובה הזו ששמת שם , לא שמתי לב אליה בכלל.) ותקווה לחסדיהם של המודרים.

אני אישית מתפלא שההודעה עדיין לא נערכה ע"י אחד המודרים או נמחקה ..

פורסם
  • מחבר

עצוב פשוט עצוב, גם על הבן אדם שיצר תדבר הזה וגם על זה שפרסם את זה ...

אלקטריק , דיי לנסות לכסות תתחת שלך , לא הלך , תתנצל , תערוך תהודעה שלך (לא האזהרה העלובה הזו ששמת שם , לא שמתי לב אליה בכלל.) ותקווה לחסדיהם של המודרים.

אני אישית מתפלא שההודעה עדיין לא נערכה ע"י אחד המודרים או נמחקה ..

גם אני!

ביקשתי שינעלו\ימחקו,וכמה מודרים גם הגיבו,רק שבמקום לעשות את זה הם כמו רבים אחרים פשוט התנפלו עלי(אותו כנ"ל לגביך),

עשו טובה ותפסיקו לכסות את התחת שלכם,אתה יודע המתחסד הזה...

אה ואני מדבר עליו רק כי אני חולה,מקרה עצוב,מפגר,טיפש,ראוי לבאן ועוד...

יש עוד התנפלויות? :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אתה ממשיך לכתוב כמו כלום ,הא?

בנאדם,אתה מקרה עצוב ביותר ועדיף שתשתוק ותפסיק להספים

משעמם לך בחיים? לך תעזור לאנשים או משהו כזה העיקר אל תעשה שטויות בטח ובטח שלא ייפגעו באחרים.

וגם כן ההלצה שלך בנוגע לאזהרה לפני שלוחצים על הלינק.

פורסם
  • מחבר

:'(,עוד 381 ימים צה"ל יספוג אש מהטנקים של עצמו(אתה הולך לשירויון אני מניח).

זה כ"כ מעליב כשאסטרופיזיקאי כמוך אומר לי טיפשs07:STOP IT!PLEASE!!

פורסם

Electric Boom פשוט תמחוק את ההודעה הראשונה שלך , זה פוגע מעצבן מגעיל ומעליב ואם לא הבנת את זה עד עכשיו אז כנראה שבאמת יש לך איזה בעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים