עבור לתוכן

מה אתם אומרים ? הסלרונים החדשים או הסמפטרונים החדשים ???

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין הסמפטרון S754 לבין הסלרון S775 (סדרות המעבדים הנ"ל בתושבות החדשות מתחילות במהירויות של 2600MHZ ומעלה ובמהירות זו הם בערך באותו סדר גודל מחיר)

והשאלה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים נטו (הסלרונים בתושבת הישנה, נטען כי הם לא שווים כלום, חלשים בטירוף וחבל לחשוב אפילו בכיוון שלהם ומה לגבי ה775 ???)

חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי תושבה מספקת, משום מה אין עניין במעבדים הללו (ובצדק) אז אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי.

תודה רבה רבה לכם

קובי אלבז

פורסם

סמפרון ,לא סמפטרון.

והסמפרון 754 עדיף על סלרון D 775,שמציע אבל תמיכה ב PCIE בניגוד למספרון בלוחות AGP המתיישן.

פורסם

גם סלרון D מציע תמיכה בPCIE בסוקט 775.

מהבנצ'מרקים של סלרוןD מול סמפרון בתושבות הישנות, הסלרונים לקחו בצורה דיי ברורה, אם היה מדובר על התושבות הקודמות הייתי ממליץ על הסלרון,

לא שמעתי על שינוי דרסטי במעבר לתושבות החדשות ככה שההמלצה שלי עדיין סלרון, אם כי אני אומר מראש ששווה לבדוק את זה בגוגל, או בכלל להוסיף עוד קצת ל2800+ A64.

פורסם

הסמפרון בסוקט 754 טוב יותר מהסלרון D

אבל אולי כדאי לך לקרוא קודם את הכתבה הזאת

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1119911451,45917,

מה גם שעם סלרון 775 תמיד תוכל לשדרג למעבד "נורמלי" בעתיד אם תצטרך

פורסם

גם סלרון D מציע תמיכה בPCIE בסוקט 775.

מהבנצ'מרקים של סלרוןD מול סמפרון בתושבות הישנות, הסלרונים לקחו בצורה דיי ברורה, אם היה מדובר על התושבות הקודמות הייתי ממליץ על הסלרון,

לא שמעתי על שינוי דרסטי במעבר לתושבות החדשות ככה שההמלצה שלי עדיין סלרון, אם כי אני אומר מראש ששווה לבדוק את זה בגוגל, או בכלל להוסיף עוד קצת ל2800+ A64.

לא הבנת אותי...אמרתי שהסלרון 775 מציע PCIE.סמפרון הוא AGP.
פורסם

זה כמו פנטיום נגד את'לון - תלוי מה השימושים

מישהו יודע מתי מגיע לארץ סמפרון 64 ביט ?

לדעתי הסלרון עדיף כי מי שקונה סלרון או סמפרון זה לא למשחקים וגם שיש את אותו פער בקידודים וכו' והפער במשחקים הצטמצם (בסלרון)

חזרנו לימי בסלרון קופרמיין וטואלטין שהיה שווה להמליץ עליהם ! אחחח אלו היו ימים טובים

פורסם

מישהו יודע מתי מגיע לארץ סמפרון 64 ביט ?

ראית כאלה באיזה מקום שאתה מחכה שיגיעו לארץ?

פורסם

גם הספרון 754 יכול להציע PCIE, עבר די הרבה זמן מאז מספר חברות רציניות בשוק הכריזו על לוחות nForce 4X לתושבת 754.

פורסם

אם אינך מתכוון להרים את הסמפרון לבאס של 300 אז למה לא 64 ביט 2800 ב 640 שקל?

פורסם
  • מחבר

מז"א שהמעבדים האלה לא מתאימים למשחקים ?

אם בן דודי הפעיל עד לא מזמן על פנטיום 4 1.6GHZ עם כרטיס FX5200 ו-512 די די ראם כמעט כל משחק 3D שקיים כיום בשוק וברזולוציה ורמות גרפיקה ממוצעות, אז מחשב עם סמפרון 754 2600GHZ או סלרון 755 2600GHZ, לא יתן ביצועים הרבה הרבה יותר טובים ???

פורסם
  • מחבר

עוד דבר

אוקיי

אתם צודקים לקחת את הA64 2800 בתוספת של 130 ש"ח ולא את הסמפרון

אבל אז צצה עוד שאלה:

מה ההבדל בין ה939 ל754 ??? (הפרש של מאתיים ש"ח) ?

מצדיק את התוספת תמיכה בטכנולוגיה חדשנית ?!?!?!?

פורסם

[pre]the 939 socket is considerd as a better overclocker,and has newer motherboard platforms[/pre]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים