עבור לתוכן

מה באמת מעלים דברים במשולש ברמודה?

Featured Replies

פורסם

כל אחד אומר משוו אחר

שמועות הכל

עד שלא תראה לא תאמין

• תגובות 39
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח יש איים ומלא אנשים מכל הספינות והמטוסים  כמו בסדרה אבודים...ואין להם מושג איפה הם

חחחחחח סדרה תותחית רק חבל שרק בימי שבת :'( :'( :'(

לא נורא כי יש היום ;D

(יום שבת)

פורסם

למה לחכות ליום שבת אם אשפר מתי שרוצים ;) ;)

פורסם

אני ראיתי את כולה...באמת תותחית....

זה היה ממש מגניב אם ככה זה היה במשולש ברמודה ועוד כמה שנים ימצאו מלא אנשים שם... :silly:

פורסם

למה לחכות ליום שבת אם אשפר מתי שרוצים ;) ;)

איך?

פורסם

דבר איתו בפרטי זה לא הנושא ::)

פורסם

משולש ברמודה קיים ועוד איך, מדענים הוכיחו שקיים שם משהו מוזר אך לא כל כך ידוע מהו...........בגמרא עצמה רשום בתוספות וברש"י שקיים משולש ברמודה (בזה המילים "משולש ברמודה") כשבעצם הוא דבר אשר מושך אליו דברים ,בתנ"ך לא מוזכר עד כמה שזכור לי המשולש הזה אבל הוכח בשנת 1945 על כך כי אזור זה הוא מסוכן מדעית וסטטיסתית ,מטוסים רואים שהם נמצאים בדרום כשהם בעצם במזרח וכל מיני דברים לא מוסברים כמו המים ששם ........בכל מקרה שווה מחקר הדבר הזה אנשים....... ;)

אבל מעבר לעולם מקביל לא נשמע לי מאוד הגיוני. משולש ברמודה הוא בעצם אזור בעל מגנטיות חזקה. כל השעונים והמצפנים משתגעים שם, מה שגורם להתפוצצות המטוסים והאוניות. מה שיוצר את המגנטיות הזאת ככל הנראה, היא מערבולת, שגורמת למטוסים והאוניות להישאב לתוכה, ובגלל הסיבוב החזק שלה, כל השרידים מתפוררים כמו קוביית סוכר בכוס תה.

;D

פורסם

זה הכול חיזרים!!

זו עוד מזימה של הממשלה להעלים חייזרים וספינות של חייזרים למחקר!!!

אנשים אם אתם רוצים לדעת מזה באמת משולש ברמודה תראו יותר תיקים באפלה!!

לא.

פורסם

אז יעני אתה מאמין בחיזרים?

פורסם

אני מאמין בחיזרים או לפחות בזה שאנחנו לא לבד בכל היקום...

אבל אני לא חושב שזה משהו שקשור למשולש

פורסם

אז למה הם לא ניסו לתקוף אותנו שיצאנו מכדור הארץ או שולחים לויינים או משוו כזה

תאומר הם יותר מפותחים מאיתנו או שהם חיידקים

פורסם

אני אומר שיש חייזרים ביקום,לך תדע אולי הם רחוקים בכמה שנות אור טובות....והם לא יודעים שאנחנו קיים(כמו שאנחנו לא בטוחים שהם קיימים) אני רק משארים שהם קיימים.

או שאולי הם קרובים והם לא רוצים שאנחנו נדע שהם קיימים....או שהם מסתובבים ביננו :silly:

פורסם

יכול להיות

נגיד מצאו נהר קפוא במאדים

לך תדע מה היה שם פעם

חוץ מזה כולה היינו בירח ושלחו רובוטים ל2 כוכבים נוספים

יש עוד מיליארדי כוכבים

אבל זה מוזר לחשוב על זה שיש יצורים כאלה

פורסם

לא נראה לי יש חיים בגלקסיות הקרובות בכלל

פורסם

משולש ברמודה קיים ועוד איך, מדענים הוכיחו שקיים שם משהו מוזר אך לא כל כך ידוע מהו...........בגמרא עצמה רשום בתוספות וברש"י שקיים משולש ברמודה (בזה המילים "משולש ברמודה") כשבעצם הוא דבר אשר מושך אליו דברים ,בתנ"ך לא מוזכר עד כמה שזכור לי המשולש הזה אבל הוכח בשנת 1945 על כך כי אזור זה הוא מסוכן מדעית וסטטיסטית ,מטוסים רואים שהם נמצאים בדרום כשהם בעצם במזרח וכל מיני דברים לא מוסברים כמו המים ששם ........בכל מקרה שווה מחקר הדבר הזה אנשים....... ;)

אבל מעבר לעולם מקביל לא נשמע לי מאוד הגיוני. משולש ברמודה הוא בעצם אזור בעל מגנטיות חזקה. כל השעונים והמצפנים משתגעים שם, מה שגורם להתפוצצות המטוסים והאוניות. מה שיוצר את המגנטיות הזאת ככל הנראה, היא מערבולת, שגורמת למטוסים והאוניות להישאב לתוכה, ובגלל הסיבוב החזק שלה, כל השרידים מתפוררים כמו קוביית סוכר בכוס תה.

;D

אתה לא יכול להוכיח משהו ע"פ סטטיסטיקה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים