עבור לתוכן

BSOD ו-HD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, אז שמעתי בעצתך אחי ולקחתי ספק ממחשב אחר, למשך כמעט שעה הייתי מאושר כי המצב נראה טוב, עד שקיבלתי BSOD נוסף עם ההודעה על kmixer.sys, הניחוש האחרון שלי שכל המחשב פשוט דפוק, כבר החלפתי הכל: ספק, כ.מסך, זכרון.

למישהו יש עוד רעיונות ???

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי אישית, מנסיון עם שטויות כאלה זה נגרם עקב כמה דברים:

- כרטיס מסך שהיה באוברקלוק ולא יצא מזה טוב והבעיה נ דפקה לו את השבבים בפנים

- כרטיס מסך שהמאוורר שלו לא מאוורר טוב והוא סתום, לחילופין יכול להיות שהוא סתם את תעלוות האוויר בHEAT SINK

- שנית, כל מה שאמרתי עד עכשיו רק בקשר למעבד, אוברקלוק שלא הלך טוב ודפק את המעבד, יותר מדי אבק שלא נותן לאוויר לזרום,ומאוורר שבקושי מסתובב.

-עוד משהו,תנסה להחליף כרטיס מסך ומעבד. זה הפיתרון, אם לא, תבדוק את תיזמוני הזיכרון בביוס, ותוודא שהם על הכי חרא, משמע 3-3-3 לפחות, הכי נמוך שאפשר. תן לחומרה לנשום.

- דבר אחרון, דרייברים ישנים תוכל להשיג באתר של גורו 3D הייתי בשוק כשבדקתי בשבילך איזו גירסה יש שם... הFORCWARE הראשון: 53.06 :funn:

http://downloads.guru3d.com

שמחתי לעזור.

אלכס טורובסקי 8)

פורסם

יש גם רבע מהעולם שטוענים שזה קשור לספק וצריך לתת עוד מתח

זה קשור?

כרגע בלוח אם הזה גם אם אני רוצה אני לא יכול לתת מתח כי יש לי כמו מיניביוס מחורבן של אוורד מדליון שלא נותן לי לשנות מתחים

הלוואי והיה לי את הביוס הכחול הנחמד הזה

פורסם

אין שום קשר!

נותנים מתח נוסף למעבד רק במקרה של אוברקלוק (המהרה) ואז אחרי שהעלינו את ה FRONT SIDE BUS והמחשב מתרסק, נותנים לו מתח שייצב את עצמו. בלי שום קשר למקרה שלפנינו!

פורסם

כן אבל למשל לי זה קורה עם 6600GT שממש הוא עמוס ורק דבר אחד יכול להעמיס עליו כזה מהר וזה star wars galaxies

ויש לי איזה ספק מעפן ג'נרי 400W

לך תידע שזה לא 250

או שאולי תעו במה שסימנו במדבקה כי נראה לי שם חשוד כאילו קישקשו

יו נזכרתי שפעם פתחתי סידירום שמצאתי ממחשב זרוק כי הוא לא עבד ובסופ מצאתי שבתוכו היו את הפוגים של הפוקימון טאזוס איזה מצחיק זה היה

פורסם

תשמע,אין לי מושג מה הסיפור שלך, אבל אם ממש ניסית הכל (אני מדבר לבחור השני) ויש לך 6600GT שזה כרטיס מסכן ולא איזה 6800GT אז תנסה להחליף ספק ותראה מה קורה. יש לי 6600 GT עם מערכת קירור מים, 1024 זיכרון ו מעבד 3200 AMD באוברקלוק ל 2550 ואת כל זה מחזיק ספק 480 של THERMALTAKE ככה שאני אפילו לא מודאג, אם אתה כן- תלך לחנות או תשיג ספק, תחליף ותראה מה קורה. אתה עונה לעצמך בגוף השאלה.

פורסם

אתה קורא ל xfx 6600gt agp שלי כרטיס מסכן?????????

רוץ והתחבא בבונקר לפני שאני יבוא לאכול אותך יצור קטן גדול ורשעי :pissed:

פורסם

היית חייב להגיד את זה, אה?!

1. זה AGP

2. זה כולה 6600. תירגע, תנסה להריץ איתו SILENT HUNTER 3 עם FSAA כפול 4... או בעצם כל משחק עם AA כפול 4... אפילו GTA VC...תראה מה יקרה.

בכל מקרה, תעזוב את הפוסט ל הבחור הזה לבעיותיו האמיתיות.

פורסם
  • מחבר

טוב, הכרטיס מסך מת סופית :hi:

כנראה שהוא היה הגורם לצרות, הוא פשוט הפסיק לעבוד...

פורסם

ה6600GT הלך?????

יש אחריות?

ומר חתולי

מה אכפת לי מפילטרים

זה שהמודלים או טקסטורות קצת עקומים לא מפריע לי

פעם בדוס שהייתי משחק דום 1 לא הייתי מתלונן על דברים כאלה

פורסם

cat2010/fighter - תפסיקו את הדיון הזה שלכם על הכרטיס מסך עכשיו ותחזרו לנושא הדיון!

פורסם

איזה נושא לעזעזל?!

זה לא קשור להרד דיסק!

3 אפשרויות

לוח אם

הספק

הכרטיס מסך

פה הכרטיס מסך היה אשם הלך נשרף לו זהו נפתרה בעיית הדיון

אצלי אני בטוח שזה מהלוח אם כי הכרטיס בסדר גמור למרות שזה גם נראה לי הספק אבל אולי לא כי הלוח אם אחראי גם על החשמל

בקיצור נשרף לו הכרטיס מסך ושאלתי אם יש אחריות והוא לא ענה

עוד משהו?

פורסם

דבר ראשון - תירגע עם הדיבור שלך, אתה רוצה לדון כאן בצורה מכובדת? סבבה, לא? אל תגיב בכלל.

ומאיפה אתה כ"כ בטוח שהבעיה היא רק בכרטיס מסך/לוח אם/ספק?

מקודם הוא ציין שמסך כחול אחד נגרם מהקובץ kmixer.sys שיש סיכוי גדול שהוא קשור בעקיפין לכרטיס הקול שלו.

לכן אני מציע להסיר את הדרייברים של הכרטיס קול ולהתקין אותם מחדש לדרייברים העדכניים ביותר.

או אפשרות אחרת - שיחפש את הקובץ kmixer.sys במחשב שלו, יוריד אותו מכאן ויחליף אותו עם הקובץ הקיים.

ומקודם התווכחתם אם ה-6600GT טוב או לא וזה לא קשור לדיון.

פורסם
  • מחבר

Ok, אז קניתי כרטיס מסך חדש, radeon9550, לא קיבלתי מסכים כחולים אבל היה לי כמה ריסטים פתאומיים :kopfpatsch:, כנראה שהכרטיס הקודם היה הרוס בלי קשר לבעיה הזאת.

צירפתי קובץ minidump, אני מקווה שמישהו יוכל לנתח ולהגיד לי מה הבעיה עכשיו

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הdump ציין קובץ ששייך לתוכנה של סינמטק

אולי יש לך נורטון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים