עבור לתוכן

צריך עזרה באימג'רדי בקשר לבניית אתר..

Featured Replies

פורסם

תראו ככה אני בונה אתר עכשיו הכנתי לו תפריט בפוטושופ והעברתי לאימג רדי בשביל להכניס לתוכו את הלינקים

בעזרת הSlice על ידי סימון החלקים הרצויים ובחלק של הSlice להכניס את הקישור לתמונות שבחרתי על ידי כלי Slice אבל עכשיו נוצרה בעיה אני לא מסוגל לבחור חלקים מהתמונה אני מסמן עם הכלי ושום דבר לא נבחר לי וזה ממש מעצבן אני שוב בוחר ושוב זה לא נבחר מישהו יכול לעזור לי??

למה זה לא נבחר לי?

ולמישהו יש כח לנסות לעשות את זה אם כן אני יעלה את הקישורים לפה כדי שתעזרו לי..

ועוד משהו אחרי שאני חילקתי לחלקים ובחרתי וכל זה אני מעלה את זה כתמונה אחת לאינטנרנט לא כחלקים נכון??

ולמי שרוצה הנה זה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה משתמש ב- slices אז אתה מקבל קובץ html ומספר קבצי תמונות שאת כולם אתה צריך להעביר.

אם אתה משתמש ב- selection tool ולא מצליח להעתיק כלום, זה כנראה בגלל שאתה לא נמצא ב- layer הנכון. אם אתה רוצה להעתיק מכל ה- layers אתה צריך לעשות copy merged ולא copy (בפוטושופ זה עם Ctrl+Shift+C)

פורסם
  • מחבר

בסוף הצלחתי עשיתי את החילוק דרך הפוטושופ והעברתי לאימג'רדי הכנסתי את הקישורים והכל וראיתי איך זה פועל וגם את הקוד מקור עכשיו אמרת שזה שומר כל תמונה כאילו כל חלק קקובץ בפני עצמו אבל כששמרתי זה נשמר כקובץ פוטושופ באיזו דרך עלי לשמור את העבודה שלי????

פורסם
  • מחבר

הייייי הצלחתי תודה בכל מקרה שמרתי את זה כמו ששומרים אנימציות וזה הצליח לי אז תודה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים