פורסם 2005 ביולי 620 שנים אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב!מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם?תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אתה לא רציני...MAYA ללא ספק אחת התוכנות המורכבות והמסובכות.תשכח כל מה שאתה יודע בתוכנות שונות, כי זה פשוט אחרת.תפנה לפה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=271פורום אנימציה בתפוז. תבקש לינקים לאתרים שמלמדים.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מדריכים בעברית לא תמצא..אבל יש המון מדריכים בסרטונים שאנשים מקליטים את עצמם יחד הם מראים את הדברים שצריך לעשותאתה לא חייב להבין את מה שהם אומרים כי הוא מראה לך מה לעשות..הנה כמה מדריכים:http://www.metic.net/maya.phpיש שם מדריכים טובים (3) והם מצוינים.בהתחלה יהיה קשה להבין מה כל דבר..אבל אחרי תרגול קטן אתה תתחיל להבין את הקטע.יש שם דברים דיי מגניבים ואת המדריכים האלו לא מוצאים הרבה ברשת.אם תרצה שאני יסביר לך איך זה עובד או כל מיני דברים שלא הבנת אני מוכן לעזור (אבל מה שנוגע לסרטונים בינתיים).אם יש לך שאלות נוספות תכתוב הודעה נוספה פה מתחתיי.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר תודה,עוד לא ניסיתי את האתר כי הייתי אצל הרב (עוד מעט בר מצווה)אמ שוב תודה ונקווה שהאתר יעזור.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר חחח כבר יש לי שאלה, אממ במדריך הזה:http://www.metic.net/maya/HDRI/hdri.phpמראים איך עושים כדור,ישר על ההתחלה עושים צורת כדור שזה הבנתי איך עושים ואז איכשהו הם השחירו את הכדור מבפנים כאילו שלא יהיה שקוף...איך עושים את זה?תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 720 שנים חחח כבר יש לי שאלה, אממ במדריך הזה:http://www.metic.net/maya/HDRI/hdri.phpמראים איך עושים כדור,ישר על ההתחלה עושים צורת כדור שזה הבנתי איך עושים ואז איכשהו הם השחירו את הכדור מבפנים כאילו שלא יהיה שקוף...איך עושים את זה?תודה רבההוא אמר באנגלית : press 5 to shadeתרגום: תלחצו על 5 כדי שיעשה אותו על צל (צל או צללית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.