עבור לתוכן

שאלה בפוטושופ

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה)

תודה.

פורסם

בטח שאפשר.

אולי תעלה את התמונה לפה כדי שנתן לך עצות איך לעשות את זה.

בעיקרון אתה צריך לגזור את האנשים,למחוק אותם לגמרי,וכיד הדימיון להכין רקע חדש.

זה עובד מעולה עם יש דשא או מים,אבל אם מדובר במשהו מורכב יותר אז דרוש מומחה.

פורסם

יש סיכוי שקיים plugin או תוכנה שעושים אתה זה אוטומטית (כלומר - אתה חותך את מה שאתה לא רוצה וזה משלים את הרקע).

לפני כמה שנים הציגו דבר כזה ב- siggraph, אבל לצערי אני לא זוכר איך קוראים לזה.

(עריכה)

ואללה. הנה לינק (למאמר).

פורסם

אפשר אבל זה דורש קצת עבודה וזה באמת תלוי בתמונה בפוטושופ יש כלי שנקרא Clone Stamp Tool(לחיצה על האות S)הכלי בעצם מעתיק חלק ממקום אחד בתמונה למקום אחר

אז אם הרקע דומה זה לא כלכך בעיה

אתה צריך לבחור את הכלי ואז ללחוץ על קונטרול בשביל לבחור מאיזה מרחק מהסמן של העכבר אתה רוצה להעתיק ופשוט לצבוע על מה שאתה רוצה להעיף

פורסם

אפשר אבל זה דורש קצת עבודה וזה באמת תלוי בתמונה בפוטושופ יש כלי שנקרא Clone Stamp Tool(לחיצה על האות S)הכלי בעצם מעתיק חלק ממקום אחד בתמונה למקום אחר

אז אם הרקע דומה זה לא כלכך בעיה

אתה צריך לבחור את הכלי ואז ללחוץ על קונטרול בשביל לבחור מאיזה מרחק מהסמן של העכבר אתה רוצה להעתיק ופשוט לצבוע על מה שאתה רוצה להעיף

אבל אם הוא פשוט יגזור אותם ו''יעיף'' אותם מהתמונה אז ישאר חלק ריק עם הצורה של הגזירה..

אז צריך לקחת חלקים דומים מהתמונה ולהשלים אותה פשוט..

לא בטוח שזה יצא טוב אבל לא נראה לי שיש עוד דרך..

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים דובר על כלי לעיבוד תוכנה של מיקרוסופט (רעיון שעדיין לא יצא לדרך כנראה)

שיוכללהעלים עצמים מתמונה על ידי כך שהוא יגזור את האנשים או את האוביקט שרוצים למחוק,וימתח את שני הקצוות של החלק הריק

עד שהם יגיעו אחד לשני.

הוא פשוט יסגור את את החלק הריק על ידי כך שהוא ימתח את התמונה.

אתה יכול לנסות אסטרטגיה דומה,בייחוד אם מדובר בים או בדשא.

פורסם

תראה...זה לא ממש פשוט , וזה דורש המון עבודה.

צריך להתאים את הצבעים כשאתה מוריד את האנשים משם וצריך לקחת רווח מסויים מהצדדים שלא יראה מתושתש.

תעלה את התמונה ואני יסביר לך איך עושים את זה...או שאני יעשה לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים,

אני מעלה פה איזה תמונה של הכותל לדוג' (אין לי קשר למשתתפים בה, זו סתם תמונה מהאינטרנט)

והשאלה שלי היא האם אני יכול להסיר את האנשים ממנה ושישאר רק הכותל או שאני רק יכול לשים במקום האנשים האלה 5 אנשים משלי?

לגבי כלי החתימה אני מכיר אותו אבל בתמונה זו זה באמת קשה להשתמש עם זה.

האם קיים הסיכוי או שאני אצטרך ליסוע לירושלים ולהצטלם בכותל בעצמי  :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה דורש לא מעט עבודה, אבל לא נראה בלתי אפשרי. החלקים שנראים לי קשים זה הריצוף שקרוב למצלמה (כי יותר מדי מאיפה לקחת בזוית המתאימה) והחלקים התחתונים של הכותל.

אם אתה יכול לשים אנשים משלך כדי להסתיר חלקים כאלה יהיה לך יותר קל, רק שים לב שאם תלביש שם אנשים אחרים בתאורה שלא מתאימה זה יהיה בולט לעין.

פורסם

תכנס לאייסיקיו שלי - 122219111 ואני יעזור לך שם..

אני יסביר לך איך עושים את זה אבל זה ייקח הרבה זמן אם אתה לא כל כך מתמצא בתוכנה..

ואם אתה רוצה שאני יעשה לך...אין בעיה.

אבל זה ייקח זמן.

פורסם

תצטרך להשלים את הגוף החסר של האנשים ברקע,וזה ממש מסובך.

חוץ מזה זה נראה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

רוני אני עכשיו בתקופת בחינות ואין לי כל כך זמן לזה, במיוחד שאני לא מתמצא יותר מידי בתוכנה,

אבל אם תוכל אתה לנסות לעשות איזה משהו אודה לך מאד, אבל כמובן רק אם בא לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים