פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים אם אני שם על מעבד (לא לשימוש OC.........) מאוורר טוב כמו Volcano 7 (מעבד Athlon XP) אבל בלי משחה טרמית, עדיין המחשב יתפקד כמו שצריך, לא ?המחשב לא יעבור OC....
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים אסור להתקין מאוורר בלי משחה טרמית כל שהיא... בלעדיה הקירור של המאוורר הוא לא אפקטיבי. חובה לשים משחה טרמית!! IIIways.
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים בילבול מוח !!! עים יש פד טרמי לא חייבים יותר מיזה (ראו גם בדיקות השואת המאוררים הגדולה) דן
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים בילבול מוח !!! עים יש פד טרמי לא חייבים יותר מיזה (ראו גם בדיקות השואת המאוררים הגדולה)זה לא ממש נכון, וזה גם לא ממש בריא.הפד הטרמי הוא לא מעביר קירור בצורה אפקטיבית כמו המשחה.לא חבל לקנות מעבד ומאוורר טוב ולקבל רק חלק מהקירור של המאורר?אני אישית חושב שזה חובה, אבל כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה :saint:IIIways.
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים מחבר אבל כשקונים מעבד Athlon XP הוא כבר מגיע עם משחה טרמית כלשהיא, נכון ?
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים רגע... רגע... כשאתם אומרים "מאוורר על המעבד" אתם מתכוונים למאוורר ישירות על המעבד או מאוורר על ההיטסינק? באותה הזדמנות על איזה סוקט יושה הP4?
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים רגע... רגע... כשאתם אומרים "מאוורר על המעבד" אתם מתכוונים למאוורר ישירות על המעבד או מאוורר על ההיטסינק? באותה הזדמנות על איזה סוקט יושה הP4? כמובן על ההיטסינק... ל P4 יש שני סוגים: SOCKET 478 SOCKET 423 IIIways.
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים אים אן לך פד או מישחה טרמית (ואל תעיז לערבב את שנהם יחד או לשים מישחה טרמית בלי להוציא את הפד לחלוטין כולל קירצוף גוף הקרור ומריחה לפי הוראות יצרן המישחה) תתחיל להדפיס מודעות אבל למעבד שלך כל עוד הוא פועל לפני שהמחשב יפסיק לעבוד!!!! דן
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים מחבר אני אנסח את השאלה מחדש :נניח קניתי מעבד AMD Athlon XP 1600+ ואני רוצה לשים לו את גוף הקירור Volcano 7.אז אני יכול פשוט להוציא את גוף הקירור של SPIRE וישר לשים את וולקנו 7 או שלפני זה אני צריך למרוח משחה טרמית ?אני לא רוצה יותר מידי להסתבך. אמרו פה שזה מגיע או עם משחה טרמית או עם פד טרמי. אני פשוט רוצה לשים את וולקנו 7 והשמחשב יעבוד, לכן אני שואל אם צריך לשים משחה או לא.
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים דבר ראשון אתה צריל לנקת את המעבד, אם יש עליו שאריות של פד או משחה.בנוגע ל-VOLCANO 7, הפד שלו דווקא מצויין... בהרבה ביקורות טענו כי אין צורך לשים כלל AS2.
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים מחבר אתם חושבים שאם אני אתן את זה למוכרים הם יבינו מה הם עושים ?למיר חנות מצויינת אבל מה לעשות הם לא מוכרים את המאווררים האלה.....אם אני אקנה בזיגזג2000 או בפנדה למוכרים ואגיד להם תתקינו לי במחשב את את המאוורר הזה (VOLCANO 7, שאני אתן להם) אתה חושב שהם יבינו שהם צריכים לנקות לפני זה והכל ? ולשים את הפד שבא עם VOLCANO 7 ?או אם אתה יכול בבקשה, תכתוב לי מה בדיוק אני צריך להגיד למוכרים לעשות עם המאוורר VOLCANO 7 שאני נותן להם ביד.10x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.