פורסם 2005 ביולי 520 שנים חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALONאבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסךONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים...הקיצר, אני בבעיה.ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות.מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי?המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON.תודה!שמוליק.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים תנסה לקמבן משהו עים אתה יכול עים הספק והקירור של הלוח אם תנסה לקנות ללוח אם קירור יותר קטן אפילו מאורר ותתחדש אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אמרתה שהסינק של הצ'יפסט מפריע לך?טוב הינה רעיון תוציא את הסינק ותחתוך לו את הסנפירים על למקום מסויים.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר תודה על התגובות, אבל לא הבנתם אותי...הסינק של הכרטיס הגרפי נראה כמפריע, אבל אולי כשארכיב אגלה שהמאוורר נמצא מעליו.הבעיה ברובה היא הספק, הוא קרוב מדי למרכז המעבד והמאוורר הזה ענק,אולי אחליף מארז? אתם יכולים להמליץ על מארז מספיק גדול? ועוד שאלה, איך אני פותח את הברגים של המאוורר הרגיל של ה-775?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים קנה מארז חדש, משהו ככה TOWER מפנק.. חפש זול וזנותי אבל ישהיה גדול ושהספק רחוק והניטים של הלוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.