פורסם 2005 ביולי 520 שנים אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד..בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!!אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!
פורסם 2005 ביולי 520 שנים דבר ראשון כבר שאלת את זה, ואתה משווה בין 40 ג'יגה ל- 20 ג'יגה..אתה צריך 40 ג'יגה?אני אישית הייתי הולך על ה- X5.תבדוק קודם מה בכלל אתה יכול למצוא ומה המחירים של כל אחד מהם שזה גם שיקול מרכזי
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר דבר ראשון לא שאלתי את זה אף פעם אל תבלבל לי....ועם אתה לא יודע מה להגיד לי אז למה סתם להגיב?? אני מחכה להודעה עיניית מבקש לא לענות סתם תודה נמרוד.מקווה לתשובה עיניייתית כי אני רוצה ליקנות צריך דעה מקצועית בבקשה.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד..בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!!אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!הIAUDIO מציג וידאו ב15 FPS לעומת הריבר שמציג ב10 (הX5 לוקח)רדיו בטח שניהם אותו דבראיכות מוזיקה טובה יותר יש לX5מסקנה: תיקח X5אבל אם אתה צריך 40 ג'יגה אז אתה בבעיה
פורסם 2005 ביולי 620 שנים קח X5 מכשיר מעולה, לדעתי הכי טוב היום בשוק נגני ה-MP3.לדעת רבים!אם מישהו מתנגד אז תגידו מה יותר טוב ממנו?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר כפי מה שאני רואה כולם מעדיפים פה את ה-X5 עכשיו אוקי ניראה כי באמת אני ילך עליו!1אבל תגידו יש עוד הבדלים חיצונים?? למשל מי יותר קטן??? כמה מחזיקות הבטריות כמה שעות כל אחת??? ועודד ואני מעוניין לדעת...ותגידו יש בארץ מן פורום שיכול ליתמוך בעיניין המכשיר כמו למשל שהיה לאייפוד HEBIPOD משהו כזה, או לאייריבר שיש את ארקדיה שגם נותנים מן אחריות כזאת וגם עזרה של כל מיני דברים בפורום שלהם כמו איך להמיר את הסרט למכשיר שירים תמונות ועוד...יש דבר כזה גם ל-X5??? או בכלל למוצרי IAUDIO????תודה מראש נמרודנ.ב לא חשוב לי ה-40 גיגה חברה גם ל-IAUDIO יש הכי הרבה 30 גיגה מה רע........
פורסם 2005 ביולי 620 שנים העיצוב שלו שונה יותר ולדעתי יפה יותר מהH340הוא נראה לי ארוך יותר אבל דק יותרX5L מחזיק 35 X5 לא זוכראין פורום כזה בארץ כי זה נגן חדש מאוד
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר אאאאא הבנתי אז בעצם הוא לא שווה למה מי יודע איך לערוך את הסרטים כדי שאני יוכל ליראות אותם במכשיר???? קימת אף אחד יש אולי מישהו שיכול להסביר לי על ההמרה של הסרטים למכשיר?????ובאמת מה ההבדל בין X5 ל-X5L....???. ראיתי ולא הבנתי מה באמת השוני פה????ויש חברה שיכולה לעזור לי מבחינת האחריות כמו ארקדיה למכשיר האייריבר?? במקרה שיש כזה???
פורסם 2005 ביולי 620 שנים ההבדל בין ה-X5 ל-X5L הוא בזמן בטריה, כאשר הבטריה של ה-X5L מחזיקה כ-35 שעות בעוד זאת של ה-X5 מחזיקה בין 12-16 (לא זוכר במדוייק). כמובן שמהסיבה הזאת ה-X5L עבה יותר (ב-4 מ"מ אם אני לא טועה). החלטה שלך. בהצלחה
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר קטנה שטויות לא משנה לי כל כך הרבה 4 ס"מ זה לא כל כך הרבה....תגידו יש הבדל גירסאות כמו באייריבר אמריקאי אירופאי?? למשל????ותגידו כשאני קונה מה אני מקבל בחבילה סטנדרטית??? אתם יודעים כל השטויות נרתיק מטען וכל שאר השטויות אתם יודעים מה אני מקבל????ואחריות יש פה עם קורה משהו??ומישהו יודע איך להמיר סרטים למכשיר??? ותגידו קליפים זה עובד במכשיר?
פורסם 2005 ביולי 720 שנים הבדלי גרסאות אני לא חושב שיש זה מה שאתה מקבל בחבילה (לא מה שרשום בסוגריים אופציונלי כמו השלט הנרתיק והדוק): אם אתה קונה בארץ יש לך אחריות בארץ אם אתה קונה בחול יש לך אחריות בחול. סרטים וקליפים למכשיר אתה יכול להמיר עם תוכנה JETSHELL שמגיעה עם המכשיר. במקרה שעוד לא קראת הנה ביקורת מעולה למכשיר.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר אאאא אוקי הבנתי אחיאז מה קורה עם המכשיר מתקלקל לי אני לא יכול לסדר או משהו נכון אאאא????????? או שאולי יהיה בקרוב יבואן רישמי בארץ יהיה משהו ???ותגידו מישהו אולי יודע עם אפשר להעביר שירים גםבלי התוכנה?? כמו למשל באייריבר שאפשר להכניס את הכבל למחשב והוא מופיע לך פשוט כעוד כונן ואתה יכול לעביר לבד בלי בעיה? או שזה כמו אייפוד עם תוכנה מסודרת וזה??? שעם אתה מעביר ממחשב למחשב התוכנה עושה לך עידכון שבעצם מוחק לך את כל השירים ומאתחל לך את המכשיר????תודה לעוזרים מראש נמרוד
פורסם 2005 ביולי 720 שנים יש יבואן בארץ והוא אפילו רשום פה בפורום אפשר להעתיק בלי שום תוכנה זה מופיע בתור כונן נוסף המכשיר אמור להתחיל להימכר בארץ בימים הקרובים לפי מה שהיבואן אמר אז נשאר רק לחכות למחירים ולראות אם שווה לקנות אותו פה. ה- IAUDIO X5 תומך ב- FLAC לפי מה שזכור לי MP MASTER: יש חדש בקשר לתחילת שיווק המכשיר בארץ? כן הרבה יותר קרוב ממה שחשבת אני מקווה שמדובר בעניין של ימים
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר טוב נוו אני יחכה קצת לפני הקניה ניראה אולי היבואן הזה יאפשר לנו לעשות אחריות בין לאומית או שתיהיה לנו לפחות חנות ששולחת את המכשיר תמורת מחיר סימלי ומתקנים אותו גם!ואחי מה זה סבאפאק הזה?? אומרים פה בפורום שאולי לא שווה ליקנות כי זה לא מגיע ולא הבנתי מה זה בככלל???ועוד דבר מה זה העריסה הזאת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.