פורסם 2005 ביולי 520 שנים באופן פיזי ובאופן טכנולוגי....אני חשבתי בכיוון של ה-3 דקות במיקרוגל...למישהו יש רעיון יותר טוב(ההארדיסק לא חשוב, המידע שיש עליו מאוד חשוב ובמקרה של סכנה יש צורך להעלים אותו)
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מכה עם פטיש על אזור הדיסק יסדר לך את המצב מיקרוגל יהרוס אותו... (את המיקרו) :-X
פורסם 2005 ביולי 520 שנים יש תוכנות שמפרמטות או בצורה של כתיבה מחדש של 0 ו1 על הדיסק...אך כמובן הדרך הבטוחה ביותר היא פעולה פיזית...ליתר בטחון גם הייתי לוקח איזה מגנט חזק ומצמיד אותו להארד דיסק... זה די אמור למחוק כל מה שיש שם...גם פירוק פיזי של הדיסק וגזירה של הלוחות המגנטיים יעזרו...וסתם מתוך עניין (אם את היכול להגיד), מה יש שם בדיוק?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים burn baby burn let the muther fucker burn! אם לא הבנת...אני מציע לשרוף אותו. פטיש בטח שלא ימחק את המידע (לא את כולו). מיקרוגל\מגנט אתה לא יכל להיות בטוח מה הנזק שנגרם. ותגיד, RIAA רודפים אחריך?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מה יכול להיות כל כך חשוב שהגענו לשריפה, חוץ מזה זה כולל פירוק... שריפה של מתכת לא ילך.. אז אם כבר אני עדיין ממליץ פשיט עדיף גדול ובכל היקף הדיסק, ואת הצ'יפים שמאחורה
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אתם יודעים מה זה פשטי 5 קילו? זה מפרק את ההרד דיסק ל 800 חתיכות במכה אחת, כמה מכות כאלה ואין לך מה לדאוג...
פורסם 2005 ביולי 520 שנים שלא לדבר על שהארדיסק זה דבר עדין ביותר, ויש פטישים יותר גדולים אם אין לך כזה, לך לקנה ובנה שים אתה ההארדיסק על הריצפה תביא איתך שקית, נפץ אותו ונקה... :lol:
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר neogod אתה חולה בראש?משה, גם לא....גיל, ההארדיסק ישרוד את זה... המידע לפחות...דלק + אש + פטיש 5 קילו הם שילוב סביר?לכל המעוניין לדעת, זה לא מה שאתם חושבים =-) זה משו פשוט שאני לא יכול לספר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.