פורסם 2005 ביולי 420 שנים יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד של WD ואחד של סיגייט,משום מה שניהם מופיעים לי באברסט כ:Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 ATA-133Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 ATA-100האם הם לא אמורים להיות ATA-150? אני משתמש בXP x64 והתקנתי את קובץ הINF שאפשר להוריד מהאתר של אינטל ללוח אם שלי: Intel Glen Ridge D915PGNניסיתי לחפש פה,באתר של אינטל,באתר של סיגייט...נאדה.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים האם הבעיה הייתה גם בXP 32BIT?אפשרות שניה היא שהSATA מזוהה ע"י הצ'יפסט כIDE נוסף, לכן כתוב ATA100/133, שמעתי שזה בלוחות NFORCE3/4.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים זה מכיוון שההרד דיסק שלך מיוחס כ IDE בביוס,יש איזה אופציה כמו treat sata as ide,תבטל אותה.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר האם הבעיה הייתה גם בXP 32BIT?אפשרות שניה היא שהSATA מזוהה ע"י הצ'יפסט כIDE נוסף, לכן כתוב ATA100/133, שמעתי שזה בלוחות NFORCE3/4.לא היה לי SATA על ה XP הרגיל אז ככה אני לא יודע.זה מכיוון שההרד דיסק שלך מיוחס כ IDE בביוס,יש איזה אופציה כמו treat sata as ide,תבטל אותה.בביוס הוא מזוהה כSATA ולא ATA (הרי יש לי את 2 הצורבים שלי שמחוברים ל ATA),האופציה הכי גובהה שאני יכול להגדיר לו בביוס זה UDMA 5 זה מה שמטריף אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.