עבור לתוכן

בעיה במהירות האינטרנט שנגרמת מתוכנה

Featured Replies

פורסם

לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb)

בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי.

לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי)

שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now

משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith.

הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab

שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין שמות מקוצרים מוזרים.

חבר שלי אמר שזה יכול להיות בגלל שעדיין לא מחקתי לגמרי את kazaa ויש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להיפטר ממנה לחלוטין.

למי שיוכל אולי להמליץ לי על איזה תוכנה שיכולה לאתר את מה שזה לא היה שמעיט את חיבור האינטרנט שלי או אולי יודע איך להיפטר מkazaa כמו שצריך. (או אם אתם גם באינטרנט זהב ויש לכם גם ירידה במהירות החיבור אז problem solved לא?)

שישיב לי תשובה בפורם או בicq#141083331

נ.ב

תודה לכל מנהלי ומשתתפי הפורמים שעזרו כבר כל כך הרבה פעמים

פורסם

התוכנה שעליה אתה מדבר, Save Now היא בעצם תוכנת פרסומות. היא עוסקת כל הזמן בהעלאת נתונים עליך אל שרתים בארה"ב, והיא מחפשת מקומות בהם תוכל לקנות דברים. היא בדרך כלל מותקנת עם KAZAA או EDONKEY.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל כבר מחקתי אותה וזה קצת שיפר אבל עדיין הכל לעט

פורסם

מכיר ת'בעיה שלך הייתה את אותה הבעיה אצלי במחשב לפני חודש.

הסרתי את Savenow והתקשרתי למוקד תמיכה של האינטרנט, הם דרך האלפון הנכו אותי לאתר שמשם הורדתי קובץ Reg שמחזיר לך ת'מהירות הרגילה שלך.

תתקשר אליהם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים