פורסם 2005 ביולי 720 שנים Figter אין לך מה להשתחוות זה היה דיי צפוי שהוא יעבוד :\ בכל מקרה אז אני לא מבין שיחקת בEQ2 או לא ? ( אני מדבר על המלא ) וולא בא לי על משחקים אחרים בא לי על זה יש סיכוי קלוש שאני יקנה אותו אבל אני לא מתכוון לשלם 700 שקל בשנה בשביל משחק מחשב
פורסם 2005 ביולי 720 שנים משחק טוב בדרך כלל לא בא עם גרפיקה טובה..רוב המשחקים עם הגרפיקה הטובה גרועים..לדוגמה :FINAL FANATASY VII גרפיקה מעפנה.אבל המשחק ענקקקקקקק
פורסם 2005 ביולי 720 שנים פינל פנטאזי 7 הוא משחק טוב? הוא חרא של משחקפינל פנטאזי 6 אוכל אותו ואת כל האחרים בלי מלחוטוב טוב הגמד עזוב אותי מאוורקווסט טוב? ואם לא בא לך אל תשלם "700 שקלים בשנה"אני משחק swgתלמד דבר קטןשבנאדם משחק משחק המוני אל תדבר איתו בצורה כזאת על משחקים המוניים אחרים כי אתה כאילו גורם לו לחשוב שהמשחק ההוא יותר טוב מזה שהוא קנהזה לא סינגל פה ולא מולטיזה mmorpg וזה כאילו אתה אומר שמשחק אחד יותר טוב וחבל שקניתי משחק אחראז לא מעניין אותי יותר
פורסם 2005 ביולי 720 שנים קודם כל תרגיע את הטון שלך דבר שני על מה אתה מדבר ? מה שרשמתי בכלל לא היה מופנה אליך זה מופנה לStroker ובלי קשר גם אם זה היה מופנה אליך איך לעזאזל הבנת מיזה שאמרתי שזה יותר טוב ממשחק אחר ? כולה המלצתי לו לנסות לשחק בEQ2 בגלל שהוא אומר שאין משחק טוב עם גרפיקה טובה..
פורסם 2005 ביולי 720 שנים טוב טוב הגמדאיזה טון לעזעזלאני כותב, לא מדברלאותיות אין משקלאתה מושפע יותר מדי
פורסם 2005 ביולי 720 שנים פינל פנטאזי 7 הוא משחק טוב? הוא חרא של משחקפינל פנטאזי 6 אוכל אותו ואת כל האחרים בלי מלחוטוב טוב הגמד עזוב אותי מאוורקווסט טוב? ואם לא בא לך אל תשלם "700 שקלים בשנה"אני משחק swgתלמד דבר קטןשבנאדם משחק משחק המוני אל תדבר איתו בצורה כזאת על משחקים המוניים אחרים כי אתה כאילו גורם לו לחשוב שהמשחק ההוא יותר טוב מזה שהוא קנהזה לא סינגל פה ולא מולטיזה mmorpg וזה כאילו אתה אומר שמשחק אחד יותר טוב וחבל שקניתי משחק אחראז לא מעניין אותי יותר7?אתה בטוח ש 6 זה לא 7 אצלך.?7 נחשב להכי טוב.. אני חושב..זה המשחק עם CLOUD וושאתה צריך למנוע משבר אנרגיה מחברת שנירה?וצריך לעצור את SERIFOTH הזה?אני לא יודע אם יש את 6 למחשב אבל אני יחפש..אני עוד מעט ישחק ב 8 שמעתי שהוא טוב מקווה שלא יאכזב.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא אני לא טועהזהושהעלילה של 7 מסריחה ומשעממת והאזור הראשון של המשחק מגעיל לאללה במידגרובכלל משחקי FF עתידניים הם מסריחים6 הוא לסופר נינטנדו4 ו6 הם ההכי כיפייםהאם בתור פנאט של חרבות אני צריך להזכיר שהחרבות שיש לקלאוד מגעילות לאללה?אה וכל מערכת הקסמים דפוקהלמה שאני יצטרך להשתמש במטריות כדי לקבל קסמים? ואיפה כל הקסמים הלבנים? הכל קסמים שחוריםהמשחק הזה חיי בזכות הייפיש אנשים שמפחדים שאם הם יגידו משהו רע יעשו להם פרצופים וזה נכוןכי זה משחק משעמם מוותוהוא אחת הסיבות שסוני שולטת בשוק של הקונסולות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.