עבור לתוכן

מחפש את השמות של המשחקים!...הכי הכי הכי טובים שייש היום.. מבחינת גרפיקה ואיכות..

Featured Replies

פורסם

קודם כל אולי אתה צודק.. בכל מקרה זה עדיין Quest מבחינתי... אתה הולך ועושה קווסטים זה פחות או יותר המשחק אז תקרא לזה איך שבא לך מבחינתי אין הבדל בין QUEST לmmorpg או איך שתקרא לזה

בקשר לגרפיקה אם היית קורא את מה שרשמתי בהודעה מעל היית רואה שכבר שמתי את כל האפרויות על HIGH והמשחק עובד כמו שצריך ואין דבר כזה ULTRA .. הכי גבוה זה MAXIMUM ( בחלק מהדברים ) והשאר זה VERY HIGH לא שמתי לב למושג אולטרה במשחק אני לא יודע מאיפה הבאת את זה..

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז כנראה אתה לא רואה טוב

יש למשחק 5 רמות

3 שאפשר להריץ

low medium high

high למחשבים חזקים

אחת רביעית שהיא כבדההההה

ואחרונה שהיא ממש קרובה למציאות והיא כבדה תחת ורק כאלה עם הרבה מזל יכולים להפעיל בחומרה של היום

המידע שאני מביא עכשיו הוא מהפורומים של סוני:

Very Low End System - Start with "Very High Performance" and tweak upward if there isn't much lag or performance hits.

Low End System - Start with "High Performance" and tweak upward if there isn't much lag or performance hits.

Mid End System - Start with "High Performance" and tweak upward if there isn't much lag or performance hits.

High - Mid End System - Start with "Balanced" and tweak upward if there isn't much lag or performance hits.

High End System - Start with "Balanced" and tweak upward if there isn't much lag or performance hits.

Extreme High End System - Your choice here and yes I've seen some extreme systems out there that run on very high quality+.

פורסם

אוקיי אז אני מבין שאין לך תמשחק נכון ?

וגם שלא הבנת נכון את מה שרשמו ...

אז קודם אני יסביר לך את כוונותיהם במה שרשמו בפורום של סוני:

הכוונה בדברים האלה היא שהם ממליצים לך לכוון את ההגדרות לפי סוג המחשב, המחשבים מוגדרים מVery Low End System עד Extreme High End System.

בLOW הכוונה למחשבים חלשים וישנים מאוד בשוק וExtreme למחשבים חזקים מאוד בשוק

מה שרשום בקטע הזה שצטטת הוא ההמלצה כלשהי לכיוון ההגדרות לפי המחשב שלך.. ( LOW או MID וכו'.. ) הם ממליצים לכוון את ההגדרות לפי האופן הבא

במקרה של Very Low End System לשים את זה על HIGH PERFORMANCE כלומר גרפיקה ירודה וFPS גבוה

במקרה של High End System לשים את זה על Balance ( איזון בין Performance ובין גרפיקה ) ואז במקרה שהמשחק רץ חלק לאט לאט דרך המשחק או דרך אותו מקום לשנות את ההגדרות כלפי מעלה עד מציאת נקודה שבה המשחק יציב.

ובמקרה של Extreme לשים את זה על High Quality ישר בלי משחקים מיותרים.

והן הלאה ...

ודבר שני אין למשחק 5 רמות יש לו 4 רמות ( ראה תמונה למטה )

ושוב אין ULTRA הרמות נקראות לפי מה שיש בתמונה

ויש אפשרויות נוספות דרך המשחק עצמו ששם המקסימום הוא: MAXIMUM או VERY HIGH כפי שכבר אמרתי וכפי שכבר ציינתי אני משחק על High Quality!

והמשחק אכן עובד חלק .. הגזימו קצת עם התאור של הEXTREME HIGH END אבל שיהיה ...

עריכה :

אוקיי טעות שלי אחרי חיפושים נרחבים בתפריט הענקי של האפשרויות מצאתי את האפשרות לכוון את זה לEXTEREME ואני עכשיו יבדוק את זה ..

פורסם

אני לא יודע אם משהו חשב על זה אבל זה עכשיו עלה לי לראש!!!

למה לא ממשיכים את MAX PAYNE ?? :'( :'( :'( :'( משחק פשוט גאוני וכיפיי.... איזה בעסה!!(נראה לי שזה בגלל שהוא מת בסוף אני כבר לא זוכר... אבל לכל דבר אפשר למצוא המשך)... :'( :'(

פורסם

אני חש זלזול עם הקטע של "אני מבין שאין לך את המשחק"

אני כן התנסיתי בו ואני יכלתי להפעיל אותו על high

אתה יכול לנסות על אקסטרים עד מחר

אם ירוץ לך נורמלי על זה אתה המשיח או משהו

פורסם

אני לא יודע אם משהו חשב על זה אבל זה עכשיו עלה לי לראש!!!

למה לא ממשיכים את MAX PAYNE ?? :'( :'( :'( :'( משחק פשוט גאוני וכיפיי.... איזה בעסה!!(נראה לי שזה בגלל שהוא מת בסוף אני כבר לא זוכר... אבל לכל דבר אפשר למצוא המשך)... :'( :'(

יש לו המשך...

פורסם

התכוונתי לאחרי MAX PAYNE2 ....

יש המשך? הוא יצא?

פורסם

יאללה אני זז לswg

השגתי xwing ואני כבר לא יכול לחכות להחליף את הy-wing שלי בחללית המדהימה הזאת

פורסם

תגיד פייטר אתה יכול להרחיב קצת בקשר למשחק הזה?

איך אתה משחק? יש לזה תשלום חודשי או משהו ואתה משלם?

פורסם

חודש ראשון חינם על סוני בקנייה

ב8 לחודש אני צריך לשלם להם בערך איזה 66 שקלים על עוד חודש

לסקר אותו אני לא יכול כי אני בנאדם עצלן מאוד

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/

heeeeeeereeeeeeeee

פורסם

התכוונתי לאחרי MAX PAYNE2 ....

יש המשך? הוא יצא?

אוריפ אתה בקשה יכול לענות לי?

פורסם

אוקיי Figther שיחקתי בו עכשיו על EXTREME במשך 7 שעות בערך המשחק עובד יחסית חלק יש איזה שתי אזורים שיש FPS דרופס דיי קטלניות לתקופה ממש קצרה אבל זה עובר מהר.. בקיצור בהחלט אפשרי לשחק על EXTREME ולא כיף לשחק אחרת :\

אני לא מאמין שהתמכרתי למשחק הזה.. זה כל כך כיף .. ואני לא מאמין שאני אפילו חושב על לקנות אותו @#$@#$

למרות שאין מצב שאני עושה את זה... זה יותר מידי כסף :( מאיפה קנית את המשחק ?

פורסם

חכה אדוני המשיח

אני משתחווה לך

אה רגע היה לך דרופים אז אין לי כוח -.-

אני לא קניתי אותו

אני משחק בכלל בstar wars galaxies

הוא גם מסוני און ליין

אתה אוהב פעולה נכון? גם אני

יש לסוני און ליין משחק בשם planetside

המוני בתשלום

ששם זה קרבות ענק במצב אמת וקוד הרשת הכי תותח בעולם

אבל זה לא שווה עד שאתה נכנס לגילדה

פורסם

אוריפ אתה בקשה יכול לענות לי?

לא, חשבתי שהתכוונת לראשון...

פורסם

נוו אז למשהו יש איזה מושג למה לא יוצא MAX PAYNE 3?

ההצלחה שלהם הייתה ידועה מאוד... משחק גדול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים